Communicea kehitti Lemminkäiselle tiedotusprosessin

Communicea kehitti yhdessä Lemminkäisen viestinnän kanssa ohjeistuksen ja prosessin yhtiön media- ja pörssitiedottamiseen. Tavoitteena oli luoda selkeät yhteiset toimintatavat, jotka tehostavat viestintää ja joita työntekijöiden on helppo noudattaa. Etenkin talousviestinnässä yhdenmukaisuuden tarve korostuu, ja viestinnän yhtenäisyys varmistettiin määrittelemällä yhtiölle pörssiviestinnän prosessi.

Haastattelimme Lemminkäisen viestinnän avainhenkilöt ja perehdyimme yhtiön nykyisiin viestinnän prosesseihin. Loimme tiiviin ohjeistuksen henkilöstön – etenkin asiakasrajapinnassa eri puolilla Suomea toimivien – hyödynnettäväksi. Määritimme selkeän prosessin, josta ilmenevät tiedottamisen vaiheet ja vastuut. Ohjeistuksen ja prosessin kautta varmistetaan, että kaikki viestittävät asiat tunnistetaan ajoissa ja viestitään proaktiivisesti.