Projektipäivien 2012 teemana ”Muutosvoimaa” – Communicea taas mukana

Communicea on tänäkin vuonna yksi Projektipäivien yhteistyökumppaneista. Seniorikonsulttimme Auli Packalén toimii puheenjohtajana seminaarissa, jossa pureudutaan muutosten mahdollistamisen rakenteisiin, prosesseihin ja työkaluihin. Seminaarin puhujavieraina on muutosten, projektien ja viestinnän johtamisen kokeneita osaajia.

”Projektin tai ohjelman tavoitteleman muutoksen onnistumisen ratkaisee se, kuinka hyvin ihmisille osataan vastata siihen, miten muutos jokaiseen heistä vaikuttaa. Organisaation menestyksessä ratkaisevaa on rakentaa infrastruktuuri muutosten läpivientiin. Seminaari on suunniteltu niin, että osallistujat saavat mukaansa eväät, joita he voivat saman tien hyödyntää omassa työssään”, Auli Packalén kertoo.

Projektipäivät on projektijohdon ja -ammattilaisten ykköstapahtuma Suomessa, ja ne pidetään tänä vuonna Dipolissa Otaniemessä 13.–14. marraskuuta 2012. Vuonna 2011 osallistujia oli yli 900. Tutustu Projektipäivien ohjelmaan>>.