Muutosviestinnästä muutoskeskusteluun -seminaari herätteli osallistujia

Communicea järjesti 28. syyskuuta 2012 aamiaisseminaarin, jossa keskusteltiin siitä, miksi perinteinen muutosviestintä ei pure ja miten organisaatioon rakennetaan ”standaroitu” tapa käydä muutoskeskusteluita. Tilaisuudessa puhuivat muutosjohtamisen kokenut asiantuntija ja tutkija Leena Seppänen Aalto-yliopistosta ja Communicean toimitusjohtaja Reetta Rajala. Leena Seppänen kertoi muun muassa siitä, miksi lähiesimiehillä on päärooli muutoksissa.

Palautekyselymme mukaan jokainen osallistuja piti seminaarin sisältöä kiinnostavana. Yli neljä viidestä osallistujasta oli sitä mieltä, että seminaari vastasi heidän odotuksiaan. Osallistujat pääsivät myös toivomaan seuraavan seminaarin aihetta, ja suosituimmaksi aiheeksi nousi viestinnän rooli kompleksisissa ympäristöissä.

Vuoden 2013 ensimmäinen aamiaisseminaari pidetään helmikuussa.