C C E A
C C E A

Ccea on tänä vuonna jälleen mukana Projektipäivillä. Tuttuun tapaan tapahtuma pidetään Espoon Otaniemessä, Dipolissa 11.11. – 12.11.2014.

Konsulttimme Minna Krogius toimii puheenjohtajana Mihin kehitysprojekteihin organisaatioiden kaista riittää? -seminaarikokonaisuudessa, jossa puhuvat Samuli Pahkala Konecranes-konsernista, Mira Dahlman Cceasta sekä Marko Nenonen. Seminaari pidetään tiistaina 11. marraskuuta klo 14.15-16.30.

Samana päivänä klo 11.50 on luvassa Ccean tietoisku, jossa seniorikonsulttimme Hilppa Horneman puhuu siitä, miten muutokset viedään käytäntöön yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin, että päivittäinen liiketoiminta kärsii ja kuormittuu mahdollisimman vähän.

Projektipäivät on projektijohdon ja -ammattilaisten ykköstapahtuma Suomessa. Vuonna 2013 osallistujia oli yli 1 000. Tutustu Projektipäivien ohjelmaan täältä >>