Ccean hallitus vahvistui kahdella rautaisella ammattilaisella

Ccean hallitus vahvistui kahdella rautaisella ammattilaisella kun saimme uusiksi jäseniksi Matti Vilmin ja Jari Myyryläisen. Heidän kokemuksensa täydentää loistavasti Ccealla jo olevaa osaamista.

Jari Myyryläinen toimii Konecranesilla Industry Applications yksikön vetäjänä. Jarilla on 20 vuoden kokemus kansainvälisistä teollisuusyrityksistä, suurista muutoshankkeista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Jarin osaaminen sopii siis hyvin yhteen Ccean ydinosaamisalueiden kanssa. Kysyttäessä hallitukseen liittymisen syitä, Jari kertoi:

”Oman työni ja kokemukseni kautta koen hyvin vahvasti, että yritykset tarvitsevat tukea muutoshankkeiden läpiviennissä. Ccean liiketoimintakonsepti on mielenkiintoinen ja sille on selkeä tarve. Tunnen kansainvälisten teollisuusyritysten haasteet hyvin. Moni firma on kova suunnittelemaan muutoksia, mutta muutosten toteuttaminen ontuu – siinä miten päästään konseptista käytännön jalkauttamiseen tarvitaan apua.”

Matti Vilmi toimii digitaalisen insinööritoimisto Nitorin toimitusjohtajana, ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus asiantuntijapalveluiden tarjoamisesta. Ennen Nitoria Matti toimi mm. Senior R&D Managerina Nokia Networksillä sekä SysOpen-konsernin johtoryhmän jäsenenä ja operatiivisesta liiketoiminnasta vastaavana johtajana SysOpen Object Teamissä. Matin pitkä kokemus asiantuntijapalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä tuo varmasti arvokasta osaamista hallitukseemme. Matti kuvailee hallitukseemme liittymisen syytä ja Ccean uniikkia tarjontaa toteamalla, että:

”Muutos on aina läsnä. Me Nitorilla digitalisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa ja muutamme samalla toimintamalleja, prosesseja sekä rakenteita. Muutoksissa tarvitaan myös organisaation ja asiakkaan toimintatapojen aitoa muutosta, siksi yritykset tarvitsevat usein muutosten läpiviennissä asiantuntijan tukea – Ccea tuo synergiaa siihen mitä teemme Nitorilla.”