FAQ avoimesta paikasta julkaistu

Usein kysytyt kysymykset avoinna olevasta paikasta

Kiitos tähän mennessä saapuneista hakemuksista sekä soittoaikoina tulleista puheluista!

Valitettavasti emme pystyneet vastaamaan ihan jokaiseen puheluun. Siksi olemme koonneet yhteen yleisimmät paikkaa koskevat kysymykset. Hakuaikaa on vielä useampi päivä jäljellä. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 13. joulukuuta.


Onko tehtävä uusi, vai onko joku lähdössä?

Tehtävä on uusi ja toistaiseksi voimassa oleva. Liiketoimintamme kasvaa ja tarvitsemme lisää hyviä tyyppejä tiimiimme.

Millaisissa projekteissa hakemanne henkilö työskentelisi?
Tyypillisesti suurten, kansainvälisten asiakkaidemme erilaisissa muutosohjelmissa ja -projekteissa, jotka voivat vaihdella toimintamallien uudistamisesta kulttuurin muutokseen, järjestelmien käyttöönotoista ulkoistuksiin tai yrityskauppoihin. Kaikissa olennaista on ymmärtää, miten ihmisten toiminta, työ ja rutiinit muuttuvat ja mitä tarvitaan, jotta muutos pysyy.

Onko akateeminen loppututkinto välttämätön?
Pidämme akateemista loppututkintoa tärkeänä. Vain perustelluista syistä olemme valmiita tinkimään siitä.

Onko IT-tausta pakollinen?
ICT-toimintaympäristön tuntemus on ehdoton etu. Emme kuitenkaan odota teknista IT-taustaa.

Millaisessa tiimissä valittava henkilö työskentelisi?
Työskentelemme aina tiimeissä. Tiimin koko vaihtelee asiakkuuden ja projektin mukaan.

Haetaanko henkilöä esimiesrooliin?
Kyseiseen tehtävään ei kuulu esimiesroolia.

Onko Ccean muutoksen työkalupakki sama jokaisessa muutoksessa vai räätälöidäänkö se asiakkaittain?
Kokemuksemme mukaan tietyt toimintatavat toimivat jokaisessa muutoksessa, ja ne ovat jopa välttämättömiä. Asiakaspalautteen mukaan muutoksen läpiviennin metodologiamme ja työkalumme ovat ehdoton etu, jotta liikkeelle päästään nopeasti. Ne ovat yksi tekijä siinä, että asiakkaidemme mukaan alamme tuottaa arvoa alusta saakka.

Minkälaisia ihmisiä Cceassa on töissä?
Meillä on rohkeita, iloisia ja työstään innostuneita ihmisiä, jotka eivät pelkää haasteita. Kulttuurimme on avoin ja osallistava. Työ- ja opiskelutaustamme vaihtelevat; meillä on ekonomeja, humanisteja ja diplomi-insinöörejä viemässä läpi muutoksia.

Minkälaisia etuja teillä on?
Cceassa ihmiset ovat tärkeintä, ja haluamme pitää heistä huolta. Meillä on hyvä sairauskuluvakuutus, lastenhoitoapu, liikuntaetu ja ilmainen kuntosali käytössämme, tuemme erilaisia kulttuuritapahtumia, ja paljon muuta. Toimistomme on yhdessä suunniteltu ja tarjoaa mahdollisuuden monenlaisiin työtapoihin. Meillä on aina hedelmiä ja erilaisia välipaloja tarjolla. Tärkeää on myös joustavuus sekä kodin ja perheen helppo yhteensovittaminen. Onnistumisista palkitsemme kaikkia.