C C E A
C C E A

Nordic Business Forum 2017 marssittaa lokakuussa Helsinkiin huippujoukon visionäärisiä puhujia teemoinaan vastuullisuus, päämäärä ja johtajuus.

CCEAlla on ilo kertoa, että olemme tänä vuonna yksi Nordic Business Forumin kumppaneista.

”Tämän vuoden teemat ovat kaikki sellaisia, jotka me ccealaiset allekirjoitamme. Kirkas päämäärä ja hyvä johtaminen ovat muutosten läpiviennissä aivan olennaisia. Mutta lisäksi tarvitaan loistava käytännön toteutus, muutoksen sinnikäs käytäntöön vieminen, joka on Ccean osaamisen ydintä ja jonka huippuasiantuntijoina asiakkaamme meitä pitävät. Tätä puolta pidämme Nordic Business Forumissakin esillä”, CCEAn markkinointijohtaja Auli Packalén kertoo.

CCEAlaiset ovat aiempina vuosina osallistuneet Nordic Business Forumiin isolla joukolla ja nähneet, että tapahtuman esitykset ja keskustelut ovat olleet vuodesta toiseen täydellisesti ajan hermolla ja että tapahtuma vetää Messukeskukseen yleisöä, jolla on laajasti liiketoimintanäkemystä ja ymmärrystä tulevasta. Tänä vuonna tapahtuma on taas edellisvuotta isompi, osallistujia on 7 500.

”Asiakkaamme tietävät, mitä he haluavat muuttaa ja uudistaa. Me tiedämme, miten muutos tehdään ja tavoitellut hyödyt saadaan oikeasti toteutumaan. Se, miten ihmiset saadaan tekemään muutos käytännössä, ratkaisee jokaisen yrityksen menestymisen tulevaisuudessa. Siksi haluamme olla mukana Nordic Business Forumissa – meidän toimintamme tarkoitus on saada yritysten ratkaisevimmat muutokset onnistumaan”, Auli sanoo ja jatkaa:

”Nordic Business Forum on hieno tapahtuma, ja on etuoikeus olla mukana kumppanina näin upeassa joukossa.”

“Olemme iloisia, että CCEA on yksi tämän vuoden tapahtuman kumppaneista ja tuo esille sitä, miten muutokset tehdään. Tulevaisuudessa voittajia ovat ne yritykset, jotka kykenevät uudistamaan liiketoimintaansa jatkuvasti ja viemään läpi muutoksia ketterästi”, tapahtuman järjestävän Nordic Business Forumin toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen sanoo.

Nordic Business Forum 2017 järjestetään 2.–3.10. Helsingin Messukeskuksessa. Seuraa aihetunnistetta #NBForum2017 sosiaalisessa mediassa. Lisätietoja tapahtumasta >>.