C C E A
C C E A

Kovassa iskussa oleva CCEA sai merkittävän uuden sparraajan tulevan menestyksen viitoittamiseen, kun KONEen tietohallintojohtaja Antti Koskelin aloitti hallituksen jäsenenä toukokuun 2017 alussa.

”CCEA on erittäin kiinnostava nuori menestystarina alueella, joka on ratkaisevan tärkeä yritysten tulevan menestyksen varmistamisessa. Kokemukseni mukaan yksikään strategia ei jalkaudu, toimintamalli muutu tai uusi teknologia tule kunnolla käyttöön ennen kuin ihmiset muuttavat toimintatapojaan ja uudistavat samalla organisaatiotaan ja toimintakulttuuriaan. Tällä hetkellä kaikki puhuvat muutoksista, mutta kun muutoksesta pitäisi tehdä totta, kovat tekijät ovat harvassa. CCEA on muutosten aikaansaamisen erityisosaaja, jolle pystyn tuomaan näkemystä globaalien yritysten muutostarpeista. Samalla pystyn syventämään omaa muutosten johtamisen osaamistani”, Antti Koskelin sanoo.

Koskelin on työskennellyt kansainvälisten yritysten johtotehtävissä, ja hänet on muun muassa valittu vuoden CIO:ksi vuonna 2011. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän työskenteli Konecranesin tietohallintojohtajana ja johtokunnan jäsenenä sekä useissa johtotehtävissä Nokialla. Koskelin on strateginen johtaja, joka uskoo ihmisten osallistamiseen ja joka on ollut mukana lukuisissa suurissa muutoshankkeissa.

CCEAn toimitusjohtaja Reetta Rajala on äärimmäisen tyytyväinen siitä näkemyksestä ja osaamisesta, jota Antti Koskelin tuo Cceaan:

”Digitalisaatio muuttaa väistämättä ihmisten tapaa toimia ja myös tulevaisuuden työn rooleja. Digitaaliset järjestelmät ja sovellukset ovat liiketoiminnan ytimessä. Antti tuo hallitukseemme vahvasti näkemystä digitaalisista palveluista ja liiketoimintalähtöisestä IT:stä nimenomaan suurten yritysten näkökulmasta. Tämä on meille erittäin arvokasta, sillä valtaosa asiakkaistamme on suuria, globaalisti toimivia yrityksiä.”

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Reetta Rajala, CCEA Oy, p. 040 779 8313