CCEAlle jälleen Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit

CCEA on vuosi toisensa jälkeen kuulunut Kauppalehden Menestyjäyrityksiin. Vuosi sitten saimme sekä Menestyjä- että Kasvaja-sertifikaatit – ja samaan suomalaisyritysten eliittijoukkoon ylsimme myös nyt.

Balance Consultingin toteuttama Menestyjäluokitus mittaa sekä rahoituksellista riskiä että liiketaloudellista menestystä. Kauppalehti myöntää Menestyjä-sertifikaatin yrityksille, jotka kuuluvat koko maan ja oman toimialansa parhaimmistoon.

CCEAn kovasta kasvusta kertoo myös se, että saimme Menestyjä-sertifikaatin rinnalle Kasvaja-sertifikaatin. Tähän ovat oikeutettuja yritykset, joiden kasvu on ollut viimeisten kolmen vuoden aikana niin huomattavaa, että se on ylittänyt oman ylätoimialaluokkansa keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä.

Kauppalehti luonnehtii sertifikaattiin oikeutettuja yrityksiä suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilareiksi, sellaisiksi, joille on yhteistä näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut. Olemme ylpeinä mukana tässä joukossa.