CCEA 10 tammikuussa on vuoden 2018 kovin muutosseminaari

CCEA täyttää 10 vuotta loppuvuodesta 2017, ja tulevan vuoden alussa on luvassa täyden kympin tapahtuma. Järjestämme torstaina 18.1.2018 kovan luokan muutosten läpiviennin CCEA 10 -tapahtuman, joka alkaa seminaarilla ja jatkuu cocktaileilla ja bileillä yömyöhään.


Huippupuhujat klo 15 alkaen

Jason Little, Lean change management guru & Agile coach
Lean change management: how to implement successful change in today’s world?

Kaisa Hietala, EVP, Renewable Products, Neste
The renewable change journey: growing multi-billion business from a corporate start-up

Antti Koskelin, SVP and CIO, KONE
Get a grip on digital transformation and what it requires from global companies

Englanniksi pidettävää tapahtumaa moderoi läpi illan karismaattinen ja viihdyttävä ajattelija ja puhuja André Noël Chaker. Yhdessä puhujat tarjoavat seminaarivieraille monipuolisen näkemyksen yritysten muuttuvaan toimintaympäristöön ja siihen, mikä erottaa tulevaisuuden menestyjäyritykset muista. Lue lisää puhujista uutisen lopusta.


Ilta jatkuu cocktaileilla ja bileillä

Seminaari alkaa kello 15. Kello 18 alkaen iltaa jatketaan cocktailien merkeissä, jolloin musiikista vastaa moderni kantelemuusikko Ida Elina. Kello 20 jälkeen bileet pistää pystyyn Sense-bändi.

CCEA 10 -tapahtuman paikkana ovat Pasilan vanhat Veturitallit.

”Vuosikymmenen aikana olemme vieneet läpi lukuisia muutoksia ja kohdanneet niissä satoja ja satoja ihmisiä, jotka kaikki ovat vaikuttaneet siihen, millainen asiantuntijaorganisaatio CCEAsta on kasvanut. Toivon lämpimästi, että mahdollisimman moni heistä pääsee juhlimaan. Toivotan tervetulleiksi myös kaikki muut, jotka haluavat saada käsityksen siitä, miten muutokset viedään onnistuneesti läpi”, CCEAn toimitusjohtaja ja perustaja Reetta Rajala sanoo.


Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan, mutta et pääsekään tulemaan, lähetäthän peruutusviestin osoitteeseen events@ccea.com.


Tutustu puhujiin:

Kaisa Hietala
The journey of Kaisa Hietala and Neste Renewable Products is somewhat unique in Finnish business. Kaisa has played a central part in developing Neste Renewable Products from an internal start-up into a multi-billion business and a major part of today’s Neste. Her team has experienced many challenges when driving change in an established industry and starting to develop real presence in renewable fuels. These experiences have contributed to making Kaisa one of the most influential change leaders in Finland.

 

Antti Koskelin
As a Chief Information Officer at KONE, Antti Koskelin is in the core of digitalizing business. With an impressive career in information technology and digitalization, Antti is a strategic leader who strongly emphasizes people engagement in all change initiatives. He believes that eventually it is people that make the digital strategy succeed or fail. Antti was selected as CIO of the year in 2011, and he is also the latest reinforcement to CCEA’s Board of Directors.

 

Jason Little
Jason Little is a Canadian Agile Coach, international speaker and the writer of Lean Change Management, a book about how to apply Agile, Lean and Lean Startup practices to organizational change. Jason is passionate about the people side of change, with a purpose of bringing meaningful change into organizations that will improve the lives of people. In his opinion, linear and step-by-step models are no longer suitable for enabling and facilitating change in today’s world.

 

André Noël Chaker
The moderator of the CCEA 10 Seminar will be André Noël Chaker, French Canadian lawyer who has lived in Finland over 20 years. During these years, he has grown into a highly appreciated business and social thinker. He is a charismatic moderator and speaker because he uniquely mixes mind-stimulating substance with heart-endearing entertainment. No wonder he is Moderator of the Year 2015 Winner.