CCEA on Nordic Business Forum 2018:n pääkumppani

Nordic Business Forum 2018 kokoaa taas vuoden kuluttua Helsinkiin huippujoukon yrityspäättäjiä ja osaajia, jotka tulevat inspiroitumaan maailmanluokan puhujista. Meillä on ilo kertoa, että CCEA on toinen tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

Vuoden 2018 teemoina on äärimmäisen kiinnostava kolmikko: Strategy, Peak Performance, Artificial Intelligence.

”Me olemme yritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset tekemään työnsä uudella tavalla. Tästä strategian toteuttamisesta on viime kädessä kyse: tehdään jotain uutta ja jätetään tekemättä jotain vanhaa. Ja kun riittävän moni ihminen alkaa tehdä uusia asioita samansuuntaisesti, strategian muutos alkaa saada voimaa. Tämä näkökulma on vahvasti esillä vuoden 2018 Nordic Business Forumissa”, CCEAn markkinointijohtaja Auli Packalén lupaa.

Auli kertoo, että CCEA valitsee tarkkaan tapahtumat, joissa on mukana.

”Sen lisäksi, että tapahtuman teemat käyvät yksiin arvojemme ja osaamisalueidemme kanssa, meille on äärimmäisen tärkeää tapahtuman laatu. Nordic Business Forum on järjestelyiltään niin kovan tason tapahtuma, että siinä on ilo ja kunnia olla mukana.”

”Vuonna 2017 olimme mukana yhtenä kumppaneista ja keräsimme kokemusta. Ensi vuonna olemme pääyhteistyökumppanina mukana isommin ja näyttävämmin, kuten Suomen suurimman muutosten läpiviennin asiantuntijayrityksen kuuluukin”, hän jatkaa.

Nordic Business Forumin toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen iloitsee CCEAn pääyhteistyökumppanuudesta.

”Olemme huomanneet, että tulevaisuudessa voittajia ovat ne yritykset, jotka kykenevät uudistumaan ja viemään läpi muutoksia ketterästi. Muutoskyvykkyyden merkitys kasvaa jatkuvasti, ja CCEAn kaltainen, markkinassamme ainutlaatuinen muutosten läpiviejä on Nordic Business Forumille ihanteellinen kumppani.”