Vuosikymmen muutoksessa

Tänään kymmenen vuotta täyttävä CCEA on jäätävän kova tiimi muutoksen läpiviennin ammattilaisia, sanoo CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja Reetta Rajala.

Paljon on kymmenessä vuodessa tapahtunut, ja Reetan mukaan jokainen asiakas, muutos ja jokainen uusi CCEAlainen on ollut muokkaamassa CCEAa sellaiseksi yritykseksi, jollainen se tänä päivänä on. Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut:

”Kymmeneen vuoteen on mahtunut satoja tehtyjä muutoksia. Teemamme on ollut, että vietämme myös tätä juhlavuottamme kädet savessa – kädet kyynärpäitä myöten viemässä läpi asiakkaidemme tärkeitä muutoksia”, Reetta sanoo ja lisää: ”Toimitusjohtajaa myöten.”

Yli 30 muutosten kovinta osaajaa

Viime vuodet CCEA on kasvanut todella vauhdilla, ja osaajavahvuus on jo yli 30 henkilöä. Ja kasvu jatkuu.

”Valttimme on äärimmäisen ammattitaitoinen tiimi. Matkan varrella olemme myös oppineet rekrytoimaan oikeanlaisia osaajia. Tällaisia ihmisiä, jotka ymmärtävät liiketoiminnan lainalaisuudet, muutosten vaikuttavuuden pienimmätkin nyanssit ja ovat vielä taitavia ihmisten kanssa, ei kohtaa ihan jokaisessa risteyksessä, Reetta sanoo.

Järeää osaamista ja kokemusta todella tarvitaan, sillä yritysten muutosvauhti on kymmenessä vuodessa kiihtynyt. Samalla muutokset ovat entistä monimutkaisempia ja niillä on valtavasti riippuvuuksia toisiin muutoksiin. Näin on erityisesti suurissa, globaaleissa yrityksissä, jotka ovat CCEA suurin asiakaskunta ja joiden johto yhä useammin ymmärtää, että muutosten läpivienti on erityisosaamista vaativa alue. Investointi muutososaajaan varmistaa, että projektilla tavoitellut hyödyt saadaan aikaan.

”Ilman CCEAa muutoksemme ei olisi mennyt läpi”

Kädet savessa -asenteen lisäksi on pari muutakin asiaa, jotka eivät ole vuosien varrella CCEAssa muuttuneet:

”Tiedän, että tämä on klisee, mutta tämä on myös totisinta totta. Aina yhtä hienoa on kuulla asiakkaan palaute: se kun asiakas on tyytyväinen, kokee saaneensa meistä arvoa ja sanoo, että ilman CCEAaa heidän muutoksensa ei olisi mennyt läpi.”

Entä se kolmas asia, joka ei muutu?

”Löydämme aina hyviä syitä kilistellä kuohuvaa ja juhlia isoja ja pieniä onnistumisia. Nyt 10-vuotissyntymäpäivien aikaan siihen on erityisen hyvä syy.”

Kymmenvuotisjuhlien aika on torstaina 18.1.2018, jolloin järjestämme CCEA 10 -tilaisuuden, johon kuuluvat vuoden 2018 kovin muutosseminaari ja bileet. Lue tarkemmin >>