Change Network Finland tuo muutoksen osaajat yhteen

CCEA on yhdessä Suomen suurimpiin kuuluvien yritysten kanssa perustanut Change Network Finland -yhteisön, jonka tavoitteena on nostaa muutoksista käytävän keskustelun tasoa ja tuoda yhteen muutoksen parissa työskentelevät ihmiset.

Yhteisön toimintaa vetää ja kehittää noin kymmenhenkinen ydinryhmä, jossa on mukana muutosjohtajia mm. suurista teollisuus-, teknologia- ja palveluyrityksistä. CCEA toimii verkoston fasilitaattorina.

”Keskusteluissa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa on usein tullut esiin tarve sparrata ja jakaa muutoksen johtamiseen ja läpivientiin liittyviä asioita. Tyypillisesti muutosten johtajat ja tekijät ovat hajallaan organisaatioissa, eikä Suomessa ole ollut heille luontevaa verkostoa”, CCEAn toimitusjohtaja ja perustaja sekä Change Network Finlandin ydinryhmän jäsen Reetta Rajala kertoo.

”Meidän missiomme CCEAssa on auttaa suomalaisia yrityksiä viemään muutoksia tehokkaammin maaliin, ja siksi tällaisen verkoston perustaminen oli meille luonnollista. Mukaan saimme heti alussa Suomen kovimpia muutosjohtajia”, Reetta jatkaa.

Verkoston keskustelualustana ja kotipesänä toimii LinkedInissä oleva Change Network Finland -ryhmä, johon kaikki muutosten parissa työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään ja keskustelemaan. Tulevaisuudessa on tarkoitus laajentaa toimintaa ja järjestää myös tapahtumia muutosten osaajille.

Liity Change Network Finland -LinkedIn-ryhmään!