Vuoden 2017 suositteluprosenttimme täydet 100

Kiitos asiakkaamme! Jokainen teistä, jota olemme haastatelleet asiakastyytyväisyystutkimuksessamme, suosittelisi meitä vastaaviin projekteihimme. Siksi suositteluprosenttimme vuoden 2017 palveluistamme on huikeat sata. Paremmaksi on paha pistää, mutta teemme kaikkemme, että pääsemme samaan myöskin vuonna 2018.

CCEAn asiakastyytyväisyys on edelleen erittäin kovalla tasolla. Vuonna 2017 asiakkaamme antoivat palvelumme yleisarvosanaksi 4,5 asteikolla 1–5. Edellisenä vuonna pääsimme samaan.

Asiakkaiden palautteissa toistuvat muutosprojektin hyvä strukturointi ja hallinta, ammattitaito, hyvä paineensietokyky, joustavuus, ihmisten mukavuus sekä se, että rahalle saa erittäin hyvää vastinetta.

Myös se, että CCEAlaiset viihtyvät työssään ja yhdessä toistensa kanssa, välittyy asiakkaalle asti:

”Yhteistyö on ollut helppoa ja mukavaa. Siksi olen tykännyt tehdä teidän kanssanne töitä. Luotte nopeasti hyvän ryhmähengen ja toimivan tiimin”, eräs asiakas kommentoi.