CCEAssa aloittanut vuoden aikana 10 uutta muutososaajaa

CCEAn voimakas kasvu jatkuu, ja asiakkaiden muutoksia läpiviemään tarvitaan koko ajan uusia huippuosaajia.

Muutokseen onnistuneeseen läpivientiin tarvitaan oikeanlaiset osaajat. CCEA on ollut onnekas löytäessään riveihinsä taitavia ja kokeneita muutoksenhallinnan ammattilaisia; CCEAn osaajajoukko, työntekijöiden kesken ”lonttiperhe”, on kasvanut vuodessa kymmenellä jäsenellä.

Heti alkuvuodesta 2017 CCEAssa aloittivat seniorikonsultti Pauliina Juhola, projektikoordinaattori Minka Jakola ja konsultti Pipsa Purhonen.

Syksyn tullen riveihin astuivat konsultti Katri Ranta ja assistentti Oona Juonala, joka on nyt kevään tullen siirtymässä ulkomaille uusiin haasteisiin. Loppuvuodesta saimme joukkoomme vielä konsultti Johanna Haapamäen ja seniorikonsultti Juha Lindforsin.

Tammikuussa 2018 johtavaksi konsultiksi nimitettiin Mika Paalanne. Suurista asiakkuuksista vastaavien konsulttien määrää on ollut tarve lisätä liiketoiminnan kasvaessa, ja siksi Mikan lisäksi johtavaksi konsultiksi nimitettiin myös Maarit Santtila, joka aiemmin toimi CCEAssa seniorikonsulttina.

Konsultteina aloittivat tammikuussa Jasmin Honkanen ja Mari Jääskeläinen.

”Kulttuurimme perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja yhdessä tekemiseen. Lonteilla on iso sydän, ja meillä viihtyy ihminen, joka haluaa päästä yhdessä tavoitteisiin ja auttaa muita. Perehdytysvaihe on tärkeä ja meillä pitkälle mietitty, jotta uusi lontti kokee olevansa tervetullut ja pääsee käärimään hihat saman tien. Olen iloinen, että olemme onnistuneet löytämään uusia perheenjäseniä, joista jokainen on omanlaisensa. Kasvumme jatkuu, ja haemme edelleen osaajia, tervetuloa!” sanoo CCEAn operatiivinen johtaja Mira Dahlman.