Outi Torniainen aloittaa CCEAn hallituksen puheenjohtajana

Outi TorniainenOuti Torniainen aloittaa CCEAn hallituksen puheenjohtajana 20.3.2018 Mikko Rysän luopuessa tehtävästä. Outi on ollut CCEAn hallituksen jäsen vuodesta 2011 ja työskentelee tällä hetkellä Etteplan Oyj:n viestintä- ja markkinointijohtajana.

”Olen todella tyytyväinen, että Outi ottaa hallituksen vetovastuun. Sen lisäksi että hän tuntee CCEAn hyvin, hän tuo jatkossakin hallitukseemme yrityksen johtoryhmässä työskentelevän näkökulmaa muutoksiin sekä viestinnän ja markkinoinnin vankkaa osaamista”, sanoo CCEAn toimitusjohtaja ja perustaja Reetta Rajala.

”Kiitän luottamuksesta ja otan tehtävän vastaan nöyränä ja innostuneena. Uutena puheenjohtajana pidän tärkeänä, että CCEAn strategia on edelleen kasvuhakuinen ja että yritys etsii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Hallituksen tehtävänä on varmistaa, että CCEAn strategia tukee näitä tavoitteita”, Outi Torniainen tiivistää ajatuksensa puheenjohtajuuden kynnyksellä.

Teollisuusneuvos Mikko Rysä toimi CCEAn hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2010. Hänellä on vuosikymmenten kokemus kansainvälisten suuryritysten johtotehtävistä sekä erilaisista muutoshankkeista.

”Olemme valtavan onnekkaita, kun Mikon kaltainen liiketoimintajohtaja ja hallitusammattilainen on johtanut hallitustamme. Hänen vaikutuksensa CCEAn menestykseen on ollut merkittävä – hän on haastanut hallitusta ja johtoa jatkuvasti parempiin suorituksiin ja keskittämään strategiaa muutosjohtamisen tukemiseen”, Reetta Rajala kiittää.

”CCEAn kehityspolku on ollut menestyksekäs, mielenkiintoinen ja innostava. Yhtiöön on muodostettu hyvät hallintotavat, ja se on onnistunut keskeisissä strategiavalinnoissaan. Keskeinen menestystekijä on myös ollut osaava ja motivoitunut henkilöstö. On ollut ilo olla mukana tukemassa tätä kehitystä. CCEA lähestyy nyt teini-ikää ja uusia haasteita, kasvukipuja ja huikaisevia mahdollisuuksia. Tässä vaiheessa onkin sopiva aika siirtää viestikapula seuraavalle juoksijalle ja toivottaa Outille parasta menestystä puheenjohtajan tehtävässä”, Mikko Rysä summaa pitkää puheenjohtajakauttaan.

Lämmin kiitos Mikolle pitkästä ja merkittävästä panoksesta yrityksen hallituksessa ja Outille menestystä uuteen tehtävään!

Lisätietoja: Reetta Rajala, puh. 040 779 8313