Lean Change Management -guru Jason Little Suomeen – ilmoittaudu työpajoihin ja aamiaistilaisuuteen!

CCEA saa toukokuussa vieraakseen tunnetun ja arvostetun Lean Change Management -asiantuntija Jason Littlen, joka puhui tammikuussa CCEA 10 -tapahtumassa.

Jason saapuu Suomeen vetämään suuren suosion saaneita Lean Change Agent -työpajojaan kaikille aiheesta kiinnostuneille 28.5.–5.6.2018. Kahden päivän työpajat tarjoavat konkreettisia ja tehokkaita työkaluja ketterään muutosten läpivientiin nykypäivän organisaatioissa. Oppiminen tapahtuu yhdessä tekemällä, ja työpajojen sisältö perustuu aitoihin kokemuksiin ja organisaatioiden muutoshaasteisiin sekä Jasonin Lean Change Management -teokseen.

”Lean Change Agent -työpaja oli yksi inspiroivimmista ja konkreettisimmista koulutuksista, mihin olen osallistunut. Oli innostavaa tehdä ryhmissä töitä oikeiden muutoshaasteiden parissa ja kuulla Jasonin aitoja esimerkkejä ketteristä tavoista viedä läpi muutoksia. Sain työpajoista suoraan vinkkejä, joita pääsin hyödyntämään heti seuraavalla viikolla omassa työssäni. Työpajassa opimme myös useita hyödyllisiä fasilitointimenetelmiä”, sanoo CCEAn konsultti Johanna Tynkkynen, joka osallistui Lean Change Agent -työpajaan tammikuussa.

Työpajat järjestetään Keilaranta 1:ssä Espoossa seuraavina ajankohtina:

28.–29.5.2018 klo 9.00–16.30
31.5.–1.6.2018 klo 9.00–16.30
4.–5.6.2018 klo 9.00–16.30

Kahden päivän työpajan hinta on 1 450 € + alv. Ilmoittautuminen työpajoihin on päättynyt.

Maksuton aamiaisseminaari keskiviikkona 30.5.

Keskiviikkona 30.5.2018 CCEA järjestää maksuttoman aamiaisseminaarin Jason Littlen kanssa klo 8.30–10.30 osoitteessa Keilaranta 1. Aamiaisen lomassa Jason kertoo, mikä on olennaista muutoksen ketterässä läpiviennissä ja miksi osallistuminen on avainasemassa muutosten onnistumisessa. Ilmoittautuminen aamiaisseminaariin on päättynyt.