C C E A
C C E A

Nordic Business Forumin 2018 teemamme on People-driven change

CCEAn osasto Nordic Business Forumissa on omistettu muutokselle, jossa ihmiset ovat pääosassa.

“Toisena pääyhteistyökumppanina tuomme tapahtumaan ainutlaatuisen tapamme ajatella ja tehdä töitä asiakkaidemme muutosten aikaansaamiseksi. Kutsumme lähestymistapaamme nimellä People-driven change”, CCEAn markkinointijohtaja Auli Packalén sanoo.

Kuten nimikin kertoo, lähestymistapamme ytimessä on ihminen. Pysyvä muutos tapahtuu vasta, kun ihmiset alkavat ajatella ja tehdä asioita arjessaan uudella tavalla – ja näin muuttavat organisaatiota haluttuun suuntaan. Tämä vaatii paitsi kirkkaan ja selkokielisen tavoitteen ja tahdon muuttua, myös suuren määrän konkreettisia tekoja.

”Osastollamme vieraiden kanssa keskustelemassa muutoksista ovat vain ja ainoastaan CCEAn omat ihmiset. Yhdessä meillä on kokemus satojen erilaisten muutosten läpiviennistä ja siitä, mitä erilaisten muutosten onnistuminen edellyttää. Kannattaa siis tulla juttelemaan, sparraamaan ja vaikka väittelemään kanssamme”, Auli kertoo.

Osastomme löydät heti seminaarisalin sisäänkäynnin tuntumasta. Tervetuloa!