Mitä löytyy voittaneen muutosmoton takaa?

Nordic Business Forumin yhteydessä CCEA järjesti kilpailun parhaasta muutosmotosta. Saimme yli sata vastausta, joista CCEAlaiset äänestivät voittajaksi Miikka Kareisen ehdotuksen.

Miikka opiskelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja pelaa SM-tasolla salibandya. Voittaneen moton “Smooth sea never made a skilled sailor” Miikka oppi nykyiseltä joukkuetoveriltaan.

“Joukkueurheilussa on paljon ryhmänä toimimisen elementtejä, joita voin hyödyntää johtamisen opinnoissa, ja päinvastoin”, sanoo Miikka.

Lausuma Smooth sea never made a skilled sailor on alun alkaen peräisin Franklin D. Rooseveltilta. Motto kuvastaa Miikan mukaan kasvun asennetta –growth mindsetiä – sitä, että oma osaaminen kehittyy harjoittelun ja kokemuksen kautta.

“Harva muutos, jossa me CCEAlaiset olemme auttamassa asiakkaitamme, on helppo ja ennustettava. Kokenut ja taitava muutosten läpiviejä ja muutososaamisen kehittäjä kouliintuu, kun on kokenut riittävästi erilaisia muutoksia ja ollut vaativissa paikoissa. Eräs tuttavani totesi, että vasta kunnon haastava meriretki teki rantamelojasta merimelojan. Tämä todella pätee myös muutosten johtamiseen”, CCEAn markkinointijohtaja Auli Packalén sanoo.

Palkintona Miikka sai sisäänpääsyn keväällä järjestettävään CHANGE19 -tapahtumaan.