CCEAssa aloitti vuoden aikana 8 uutta muutososaajaa

CCEAn kasvu jatkui tasaisen varmana vuonna 2018, ja se näkyy CCEAn huippuosaajien, tuttujen kesken ”lonttien” määrässä. CCEAssa työskentelee tällä hetkellä 36 muutosten läpiviennin ammattilaista, joista kahdeksan on aloittanut juuri päättyneen vuoden aikana.

Tammikuussa aloittivat konsultit Jasmin Honkanen ja Mari Jääskeläinen sekä seniorikonsultti Mika Paalanne. Keväällä saimme konsultiksi Ella Korhosen ja johtavaksi konsultiksi Johanna Wäänäsen. Syksyn aikana lonttiperheen riveihin astuivat konsultit Petra Paajanen ja Tiina Karsikas sekä seniorikonsultti Anu Järvelä.

Asiakkuuksien määrän kasvaessa ja projektien laajentuessa myös johtavien konsulttien tarve on kasvanut. Vuosi sitten seniorikonsulttina aloittanut Juha Lindfors nimitettiin joulukuussa johtavaksi konsultiksi.

“On ollut hienoa seurata myös muiden lonttien kasvutarinoita”, CCEAn operatiivinen johtaja Mira Dahlman sanoo.

Viime vuoden aikana Arja Turunen on nimitetty koordinaattorista hallintopäälliköksi, Satu Kangas assistentista koordinaattoriksi, sekä Katri Ranta ja Johanna Tynkkynen konsulteista seniorikonsulteiksi.

”Olemme todella onnekkaita, että onnistumme jatkuvasti löytämään lonttiperheen jäseniksi taitavia ja kokeneita muutoksen tekijöitä. Lonttikulttuuri on meillä kaikilla lähellä sydäntä. Vaalimme sitä huolella ja kehitämme sitä jatkuvasti”, Mira jatkaa.

Vuonna 2018 CCEAssa aloitettiin säännöllinen ihmisten tyytyväisyyden mittaaminen. Tulokset ovat olleet huippuluokkaa, ja niitä seurataan kuukausittain tehtävillä pulssikyselyillä. Tiettyjä osa-alueita on lähdetty myös kehittämään eteenpäin hyödyntäen oman porukan osaamista ja lonteille ominaista aktiivisuutta.

Vuoden aikana otettiin lisäksi käyttöön jokaisen oma kehitysaika, eli jokainen saa käyttää tietyn osan työajastaan haluamallaan tavalla esimerkiksi itsensä tai CCEAn toiminnan kehittämiseen.

“Tulokset ovat olleet huikean hienoja, kun lontit ovat täysin itse saaneet päättää, mitä tekevät”, iloitsee Mira.