Uusia tutkimustuloksia keskijohdon rooleista ja kyvykkyyksistä muutoksissa – tervetuloa keskustelemaan

Aalto-yliopiston Management and International Business -maisteriohjelmasta valmistunut Mercedes Fernandez on onnistunut tuoreessa Middle managers’ roles and capabilities in times of technological change -tutkimuksessaan pureutumaan keskijohdon haastavan roolin ytimeen muutostilanteissa.

Tulokset auttavat paitsi ymmärtämään keskijohdon haasteita, myös löytämään ratkaisuja, joilla keskijohtoa voi konkreettisesti tukea tuplaroolissa muutoksen kohteina ja muutoksen johtajina.

Tervetuloa kuulemaan tutkimuksen tuloksista tarkemmin ja keskustelemaan keskijohdon moninaisista rooleista ja osaamistarpeista maksuttomaan aamiaistilaisuuteen Keilarantaan perjantaina 1. maaliskuuta klo 8.15–9.45. Osoite on Keilaranta 1, Espoo. Mercedeksen puheenvuoron jälkeen on runsaasti aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Aikataulu
8.15–8.30 Ilmoittautuminen, tarjolla aamiaista
8.30–9.00 Mercedes Fernandezin puheenvuoro
9.00–9.45 Keskustelua ja kysymyksiä

Tilaisuus on englanninkielinen.

Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti täällä >>.