Vastaa lyhyeen kyselyyn muutosten määrästä ja voita illallislahjakortti

CCEA selvittää helmi-maaliskuun aikana, kuinka monta myyntityöhön kohdistuvaa muutosta suomalaisyritykset vievät keskimäärin läpi vuonna 2019. Tulokset julkistetaan 21.3.2019 CHANGE19 -tapahtumassa sekä eri kanavissa tapahtuman jälkeen.

Lyhyeen kyselyyn vastaaminen vie noin 2 – 3 minuuttia. Yhteystiedot jättäneiden kesken arvotaan illallislahjakortti kahdelle hengelle. Arvonta suoritetaan 20.3.2019. Siirry vastaamaan kyselyyn >>

“Kokemuksemme perusteella tiedämme, että yritykset suunnittelevat vievänsä läpi vuosittain ison määrän erilaisia muutoksia. Mutta kuinka ison? Ja miten niiden määrä on kehittynyt viime vuosina? Näihin kysymyksiin haemme nyt suuntaa-antavia vastauksia. Koska muutoskokonaisuus yrityksissä on erilainen riippuen liiketoimintayksiköstä ja roolista, halusimme tässä kyselyssä keskittyä jokaisesta yrityksestä löytyvään ryhmään: myyntityötä tekeviin”, sanoo CCEAn johtava konsultti ja markkinointijohtaja Auli Packalén.