CCEA laajentaa Ruotsiin

CCEA on vakiinnuttanut Suomessa asemansa johtavana muutoksen läpiviennin asiantuntijayrityksenä. Ihmislähtöinen lähestymistapamme muutoksiin, people-driven change, saa jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme.

CCEAn kasvutarinan seuraava vaihe on ollut suunnitteilla ja tekeillä pitkään, ja vihdoin on aika uutisoida tytäryhtiö CCEA Sweden Ab:n perustamisesta Ruotsiin. Ensimmäinen Ruotsin-kollegamme Janna Krumm on jo aloittanut asiakasverkoston rakentamisen. Toimistomme sijaitsee Tukholman Östermalmilla.

”CCEA on saavuttanut Suomessa todella paljon, ja on tullut aika käynnistää seuraava luku yrityksen historiassa. Lähestymistapamme on testattu perinpohjaisesti vuosien varrella esimerkiksi globaaleissa yrityksissä läpiviemissämme lukuisissa muutosprojekteissa. Käytännönläheinen palvelutarjontamme auttaa varmuudella myös ruotsalaisia yrityksiä menestymään ja parantamaan kilpailukykyään jatkuvan muutoksen aikakaudella”, sanoo CCEAn toimitusjohtaja Reetta Rajala.