CCEAn muutoskäsikirja – tilaa nyt omasi!

Uusi käsikirja Leading in Change – An introduction to the People-Driven Change approach on käytännönläheinen ja nopealukuinen julkaisu. Se on suunnattu jokaiselle, joka johtaa tai vie läpi muutoksia omassa organisaatiossaan.

Käsikirja johdattaa lyhyesti ihmiskeskeiseen lähestymistapaan muutoksissa ja tarjoaa käytännön vinkkejä onnistuneiden muutosten läpiviemiseen.

Käsikirjan sisältö perustuu CCEAn käytännön kokemukseen sadoista muutoksista sekä keskusteluihin, joita olemme käyneet eri maissa ja eri aloilla toimivien asiakkaidemme ja muutosten johtajien kanssa. Voit tilata käsikirjan joko pdf:nä tai painettuna kirjasena.

Salaisuutemme on tavassamme ajatella ja tehdä muutostyötä. Kutsumme sitä nimellä people-driven change. Haluamme jakaa tämän lähestymistavan saloja jokaiselle, sillä missiomme on lisätä muutostietoisuutta ja -kyvykkyyttä Pohjoismaissa. Niinpä käärimme hihat ja siirsimme ajatuksemme käsikirjan muotoon”, kertoo CCEAn markkinointijohtaja Auli Packalén.