CCEA avaa projektitoimiston Singaporeen

CCEAn aluevaltaukset Suomen ulkopuolella jatkuvat, ja edessä on projektitoimiston avaaminen Singaporeen. CCEAn pitkäaikaisella asiakkaalla on käynnissä suuri maailmanlaajuinen muutoshanke, jonka APAC-alueen muutosta tuetaan Singaporesta käsin. Projektiin tarvittiin muutosjohtamisen osaamista ja lisävoimia puoleksi vuodeksi, ja paikallisen palveluntarjoajan sijaan asiakas päätyi kysymään apua CCEAsta.

”Lähdemme tukemaan muutosjohtamista käytännön tasolla eli tarjoamme tyypillistä CCEAlaista hands on -osaamista myös tähän hankkeeseen. Kirkastamme muutoksen tarkoitusta, määrittelemme sidosryhmät, toteutamme muutosviestintää sekä pyrimme tukemaan asioiden systematisoinnissa APAC-alueella”, kertoo CCEAn johtava konsultti ja asiakkuudesta vastaava Johanna Wäänänen.

Projektitoimisto avataan Singaporessa toimivan Innovation House -yhteisön yhteyteen. Innovation House auttaa Suomesta maailmalle jalkautuvien start upeja tarjoamalla tiloja sekä markkinoinnin ja myynnin tukea.

CCEAsta Singaporeen lähtee kokenut muutosammattilainen ja konsultti Rita Mallius. Ritan osaamisprofiili, kokemus kyseisestä asiakkuudesta ja motivaatio tarttua tilaisuuteen tukivat CCEAn päätöstä vastata asiakkaan tarjouspyyntöön.

”CCEAn kansainvälistyminen on huippujuttu – ensin Ruotsissa käynnistynyt toiminta ja nyt tämä upea mahdollisuus APAC-alueella ovat uusia askelia, joiden onnistumiseen minun on helppo uskoa. Odotan innoissani, että pääsen työntämään kädet saveen myös tässä projektissa. Työtä helpottaa se, että olen koko ajan paikan päällä tekemisissä ihmisten kanssa, joita muutos koskee. Silloin molemminpuolinen ymmärrys sekä ihmisten sitouttaminen ja tukeminen muutosmatkalla sujuvat paremmin. Ja onhan tämä henkilökohtaisesti mahtava tilaisuus kokeilla asumista ja työntekoa maailman aurinkoisemmalla laidalla”, kertoo Rita.

”Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme tukea asiakastamme uudella alueella sekä kiitollisia asiakkaalle luottamuksesta meihin ja asiantuntemukseemme”, kiteyttää Johanna.