CCEA jatkaa tasaista nousukiitoa

Yritysten ymmärrys muutosten läpiviennin tärkeydestä on lisääntynyt entisestään. Tämä näkyy muutosten läpivientiin erikoistuneen CCEAn tuloksissa. Vuonna 2019 CCEAn liikevaihto jatkoi voimakasta yli 20 prosentin kasvuaan. Liikevaihto nousi 5,3 miljoonaan euroon.

”Tunnistan kasvuumme kolme syytä. Ensinnäkin ylin johto ja muutoksissa avainrooleissa olevat ihmiset ovat laajemmin ymmärtäneet muutosten vaativuuden ja onnistuneen muutoksen tuen tarpeen. Toiseksi CCEA koetaan nykyään vahvasti myös muutosten läpivientiä edeltävän vaiheen eli määrittelyn, kirkastamisen ja konkretisoinnin kumppanina”, sanoo CCEAn toimitusjohtaja ja perustaja Reetta Rajala.

Kolmas syy CCEAn jatkuvalle kasvulle löytyy luottamuksesta.

”Asiakkaidemme luottamus CCEAan ja asiantuntemukseemme on kasvanut. Meidät halutaan yhä suurempiin muutoksiin ja transformaatioihin. Projektikokomme on ollut merkittävässä kasvussa, ja sama trendi näyttää jatkuvan”, Reetta sanoo.

Jokaisessa yrityksessä muutosten johtaminen on aina ylimmän johdon ja esimiesten vastuulla, eikä sitä vastuuta voi delegoida tai ulkoistaa. Olemme kuitenkin pystyneet tuottamaan asiakkaillemme merkittävää arvoa muutosten läpimenon varmistamisessa ja nopeuttamisessa.

”Jatkuva kasvu ja 5,3 miljoonan euron liikevaihdon pyörittäminen ei onnistuisi ilman loistavaa tiimiä! Meillä on töissä huikeita asiantuntijoita, jotka yllättävät ja ilahduttavat asiakkaita ammattitaidollaan joka päivä. Tämä näkyy myös asiakkaiden erinomaisessa tyytyväisyydessä”, Reetta kiittää. Kiitämme huipputiimiä myös bonusten muodossa. Tänä vuonna tuloksesta noin 35 % maksetaan työntekijöille vuosibonuksina.

Tälle vuodelle CCEA lähtee hakemaan vähintään samanlaista kasvua kuin menneenä vuonna.

”Tavoitteenamme on kasvattaa toimintaa nykyisissä asiakkuuksissa, auttaa uusia asiakkaita viemään läpi muutoksiaan entistä paremmin, kehittää palvelutarjoamaa ja jatkaa ponnisteluita myös ulkomailla”, Reetta kaavailee.