Pikapolku kestävään etätyöhön

Tuemme kaksiviikkoisen polun aikana organisaatiotasi ja tiimiäsi kestävien etätyötapojen omaksumisessa. Valitse komponenteista – Etätiiminvetäjä, Etätyöpäivä, Etäkokous, Etäideointi – ne, jotka organisaatiosi ja tiimisi tarvitsevat tuottavaan ja mielekkääseen etätyöhön.

Tuottava ja mielekäs etätyö on kiinni käyttäytymisestä – työkalut ja teknologia ovat vain mahdollistajia

Koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika on pakottanut monet organisaatiot – ja niiden ihmiset – hyppäämään kokonaan etätyömoodiin ilman valmistautumista, joskus jopa hallitsemattomasti. Vanhoista rutiineista on jouduttu luopumaan ja monet normaalisti “autopilotilla” hoidetut tehtävät vaativatkin nyt enemmän energiaa ja keskittymistä. Lisäksi säännölliset tiimin ja johtamisen rutiinit eivät ehkä toimi sellaisenaan etänä.

Organisaatioille ja niiden tiimeille tarjottu tuki keskittyy yleensä lähes kokonaan teknologian ja työkalujen käyttämiseen. Kuitenkin etätyötavoissa on suurimmaksi osaksi kyse käyttäytymisestä, kun taas työkalut ja teknologia ovat tehokkaita mahdollistajia.

Tämä nopea muutos aiheuttaa tällä hetkellä merkittävää tuottavuuden laskua monissa organisaatioissa ja siten syventää koronaviruksen aiheuttamaa taloudellista iskua. Lisäksi sen vaikutukset työntekijäkokemukseen saattavat kestää pitkään.

Etätyö voi olla tuottavaa ja mielekästä vain, kun toiminta ja rutiinit on sovitettu virtuaaliseen ympäristöön ja työkaluja hyödynnetään sopivilla tavoilla.

Rakenna kestävä perusta etätyön tavoille kahdessa viikossa

CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntija. Olemme suunnitelleet asiakkaidemme tarpeiden sekä monipuolisen työtapoihin ja etätyöskentelyyn liittyvän muutososaamisemme pohjalta nopean ratkaisun, joka auttaa organisaatiotasi omaksumaan kestävät etätyötavat.

Kun ihmiset kokevat työskentelyn tuottavaksi ja mielekkääksi, voidaan vähentää negatiivisia vaikutuksia ja parantaa merkittävästi organisaatiosi valmiuksia liiketoiminnan vauhdittamiseen kriisin jälkeen.

Mitä komponentteja organisaatiosi ihmiset tarvitsevat tuottavaan ja mielekkääseen etätyöhön?

Valitse 1–4 seuraavista komponenteista – ja lähdetään yhdessä liikkeelle:

  • Etätiiminvetäjä – Resepti ihmisten ja tiimien johtamiseen etänä
  • Etätyöpäivä – Resepti tuottavaan ja mielekkääseen etätyöpäivään
  • Etäkokous – Resepti kokousten hyödyntämiseen parhaalla tavalla
  • Etäideointi – Resepti ideoiden edistämiseen ja virtuaalifasilitointiin

Kiinnostuitko kestävän etätyön pikapolusta? Mikäli haluat kuulla lisää tai tilata palvelun, ota yhteyttä:

Minna Kivimäki, minna.kivimaki@ccea.com, +358 40 668 9767