We­bi­naa­rit 26.5.2020 ja 9.6.2020: Mi­ten mit­taat ih­mis­ten ko­ke­mus­ta muu­tok­ses­ta ja hyö­dyn­nät tie­toa?

Ilmoittaudu nyt maksuttomaan Mitattavat muutokset -webinaarisarjan 1.osaan ti 26.5.2020 tai 9.6.2020 klo 8.30.

Mistä voimme tietää, miten ihmiset kokevat tulossa tai meneillään olevan muutoksen? Tietävätkö he riittävästi? Ymmärtävätkö syyt? Tahtovatko muuttua? Osaavatko? Ovatko he sitoutuneita? 

Ihmisten kokemusta muutoksen etenemisestä ja eri vaiheissa tarvittavaa tukea ei voida ymmärtää kunnolla ilman luotettavaa ja ajan tasalla olevaa dataa. Mittaamalla ihmisten käsityksiä muutoksesta varmistat, että olet kaiken aikaa muutoksen sykkeellä ja tiedät, miten ihmiset kussakin hetkessä muutoksen kokevat. Se on kriittistä tehokkaan ja onnistuneen muutosjohtamisen kannalta. Ja tekee muutoksestasi mitattavan. 

Tervetuloa Mitattavat muutokset -webinaarisarjan 1. osaan – puhujana Reetta Rajala ja Kimmo Vättö

Reetta Rajala on CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja – ja intohimoinen muutoksen mittaamisen puolesta puhuja. Webinaarisarjan 1. osassa Reetta jakaa kokemuksensa siitä, miten muutoksen kohteena olevien ihmisten kokemuksen jatkuva mittaaminen auttaa onnistumaan muutoksissa ja miten mittauksen ansiosta orastavat ongelmat erottuvat nopeasti ja muutoksen esteisiin voidaan puuttua jopa saman päivän aikana. Hän näyttää myös konkreettisesti, kuinka kokemusmittausta voidaan hyödyntää koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. 

Kimmo Vättö on Celkee Insight -kokemusmittarin kehittäjä sekä CCEAn mittauspalveluiden kehitysjohtaja.

Ilmoittaudu mukaan nyt

Ohjelma 

8.30  Tervetuloa 

8.35 Miten mittaat ihmisten kokemusta muutoksesta ja hyödynnät tietoa? Reetta Rajala ja Kimmo Vättö

9.05 Osallistujien kysymyksiin vastaaminen 

9.20 Vinkki: Näin olet organisaatiosi ihmisten pulssilla poikkeusaikana 

9.30 Webinaari päättyy 

Tervetuloa!