Webinaari 6.8.2020: Äkillisen digiloikan takana voi piileksiä kuormittuneisuuspommi

Äkkitarkastelulla näyttää, että yritykset ovat selviytyneet koronan aikaansaamasta digiloikasta hyvin: etätyö sujuu, on työkalut ja ohjeet, eivätkä ihmiset pahemmin valita. Tehokkuusmittarit näyttävät upeita lukemia. Lähempi tarkastelu saa tilanteen kuitenkin näyttämään toiselta: työ- ja vapaa-aika ovat sekoittuneet, jatkuva fyysinen etäisyys työyhteisöstä on aiheuttanut eristäytymisen ja yksinäisyyden tunnetta, virtuaalipalaverien putki on alkanut maistua puulta. Hallinnan tunne omasta työstä on vähentynyt ja kuormittuneisuus kasvanut. Itsellemme ja kollegoillemme yritämme kuitenkin esittää reipasta, sillä tätä on nyt vain jaksettava vielä tovi. 

Niillä, jotka näkevät tämän reippauden taakse, huoli tulevasta syksystä ja mahdollisesta ”uuteen normaaliin” palaamisesta kasvaa. Tulemmeko näkemään ennätyksellisen aallon kuormituksesta johtuvia sairauslomia? Supertehokkaiden Teams-palaveriputkien ja pirteän teknisen suorittamisen takana alkaa olla väsynyttä porukkaa. Ihmisten henkilökohtaiset olosuhteet ja kestokyky eristyksessä ovat vaihdelleet hurjasti. Teknologia kyllä pelittää, mutta kuinka voi ihminen teknologian takana? Selviämmekö sittenkään tästä huikeasta digiloikasta kovinkaan upeasti? 

Kyseessä on ennen kaikkea ihmisten toimintatapojen muutos, joiden tekemisestä ihmislähtöisesti CCEAlla on yli 10 vuoden kokemus. 

Tervetuloa webinaariin 6.8. klo 8.30 kuulemaan, kuinka organisaatiot voivat auttaa työntekijöitään mukauttamaan toimintaansa jälleen uusiin olosuhteisiin – tällä kertaa kestävällä ja ihmislähtöisellä tavalla. 

Puhujina ovat CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja Reetta Rajala sekä CCEAn ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Mira Dahlman. Reetta ja Mira keskustelevat siitä, mitä tulisi huomioida, kun kesän jälkeen kenties siirrymme jälleen erilaiseen toimintamalliin, kuinka toimintatapoja voi mukauttaa uuteen normaaliin ihmislähtöisesti ja kuinka tiiminvetäjät voivat tässä tiimiläisiään tukea. 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ohjelma   

8.30 Tervetuloa   

8.35 Reetta Rajala ja Mira Dahlman: Kuinka palata uuteen normaaliin kestävästi ja ihmislähtöisesti  

9.10 Osallistujien kysymyksiin vastaaminen   

9.30 Webinaari päättyy   

Webinaari on maksuton.

Tervetuloa!