Optimoi työtavat yhdistämällä etätyön ja läsnätyön parhaat puolet

Voimme auttaa vahvistamaan organisaationne työnteon kyvykkyyksiä koronaeristyksen jälkeisessä muuttuvassa työympäristössä. Uusi konseptimme auttaa yhdistämään etätyön ja läsnätyön parhaat opit ja käytännöt uusiksi optimoiduiksi työskentelytavoiksi tiimeille ja organisaatioille.

Usean organisaation arjen työtavat mullistuivat, kun koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ajoi ne odottamattomalla tavalla kokonaisvaltaiseen etätyömoodiin. Nyt kun erityksiä puretaan monissa maissa ja yhteisöissä, organisaatioiden tarvitsee sopeutua uusiin olosuhteisiin ja vaatimuksiin – jälleen kerran.

Organisaatiot voivat vahvistaa työnteon kyvykkyyksiään näinä siirtymäaikoina varmistamalla, että tiimeillä ja yksilöillä on edellytykset toimia ja tehdä yhteistyötä tuloksellisesti sekä etänä että paikan päällä yhteisissä tiloissa.

CCEAn tunnistamat ainesosat optimoiduille uusille työtavoille

Kun luodaan optimoituja uusia työtapoja, tulee kiinnittää huomiota seuraaviin näkökulmiin:

  • Mitkä ovat organisaation ohjeistukset eristyksen jälkeiselle ajalle?
  • Mitkä ovat yhteiset työtapamme?
  • Miten kokoustamme, ideoimme ja suunnittelemme?
  • Miten johdan tiimiä, jonka jäsenistä osa työskentelee etänä ja osa yhteisissä tiloissa?

Optimoidut työtavat edistävät niin henkilöstön hyvinvointia ja organisaation joustavuutta kuin yhteistyön tuloksellisuutta

Valitse organisaatiollesi sopiva palvelun taso

CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntija. Monipuolisen työtapojen ja yhteistyön muutoksiin liittyvän osaamisemme ja kokemuksemme pohjalta voimme tukea organisaatiotanne tarpeiden mukaisesti erilaisin palvelutasoin:

  • 1. taso: Vakioitu materiaalipaketti
  • 2. taso: Vakioitu materiaalipaketti ja vakioitu muutostuki
  • 3. taso: Räätälöity muutoksen läpivientipalvelu

Jos haluat tilata palvelun tai kuulla siitä enemmän, otathan yhteyttä:

Minna Kivimäki, minna.kivimaki@ccea.com, +358 40 668 9767