Kasvumme jatkuu, haemme nyt joukkoomme seniorikonsultteja

Kasvamme vauhdilla ja haemme kokeneita muutoksen läpiviennin osaajjia, jotka ovat aikaansaavia, periksiantamattomia, sosiaalisesti kyvykkäitä, ennakkoluulottomia, innostavia ja konkreettisia sekä ammattimaisia muutosten tekijöitä.

Tarjoamme mahdollisuuden olla osa merkittäviä muutosten menestystarinoita ja Suomen johtavaa muutoksen läpiviennin asiantuntijayhteisöä. CCEAssa pääset tekemään töitä avoimessa, innostavassa ja eteenpäin pyrkivässä porukassa. Rakennamme yhdessä parasta työkulttuuria ja kannustamme joustaviin työtapoihin.

Mikä auttaa sinua onnistumaan osana tiimiämme?

  • Kyky ymmärtää organisaatioihin liittyviä kokonaisuuksia sekä toisaalta valmius hoitaa operatiivisiakin muutosten läpiviennin tehtäviä
  • Erinomaiset sosiaaliset sekä kommunikaatio- ja tiimityötaidot
  • Joustava työote sekä kyky sopeutua vaihteleviin tilanteisiin
  • Kokemus projektityöskentelystä sekä muutosten suunnittelusta ja läpiviennistä osana muutos-, projekti- tai ketterää kehitystiimiä taikka muutosprojektin vetäjänä
  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Erinomainen, sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito

Voit seurata meitä LinkedInissä ja Twitterissä sekä tunnelmiamme Instagramissa #lonttifamily-tunnisteella.

Jos sinulle herää kysymyksiä seniorikonsultin työstä, voit soittaa seniorikonsulttina toimivalle Sannalle 14.8.2020  klo 12–13 tai 19.8.2020 klo 11–12 puh. 040 595 8857.

Lähetä lyhyt hakemuksesi ja CV:si täällä viimeistään 24.8.2020 mennessä.