CHANGE20-tapahtuma 4.11. on virtuaalinen – mukaan mahtuu nyt suurempi joukko muutosjohtajia

CHANGE20 on vuoden 2020 tärkein muutostapahtuma, jonka pääpuhuja on Stora Enson toimitusjohtaja Annica Bresky. Koronatilanteen takia tapahtuma on virtuaalinen, mikä tarkoittaa sitä, että paikkoja riittää isommalle joukolle muutosten sponsoreita, omistajia, johtajia ja muutoksentekijöitä. Tarjoamme jo ilmoittautuneille vieraillemme mahdollisuuden kutsua mukaan kaikki ne ihmiset, joiden on tärkeää ymmärtää, mitä ihmislähtöinen muutos ja menestys jatkuvan muutoksen ajassa vaatii. 

Annica Bresky jakaa puheenvuorossaan kokemuksiaan suurten muutoshankkeiden johtamisesta ja kertoo Stora Enson kasvumatkasta uusiutuvien materiaalien merkittävänä tuottajana. Muut puhujamme valaisevat, mikä on oleellista jatkuvan muutoksen johtamisessa ja läpiviennissä. Wärtsilän Chief Transformation Officer Domenico Dargenio puhuu hajautetusta kulttuurista ja johtamisesta, johtamisantropologi Andreas Forsbergin aiheena on emotionaalinen tila muutoksissa. CCEAn toimitusjohtaja Reetta Rajala puhuu onnistuneen transformaation johtamisesta ihmislähtöisen muutoksen keinoin. 

Keskiviikkona 4.11. huippupuhujamme ovat lavalla klo 15.00–18.00. Yhdessä tapahtumakumppanimme kanssa tarjoamme vieraillemme hienon live stream -kokemuksen, joka inspiroi, tuo ajateltavaa ja antaa konkreettisia viemisiä omaan työhön. Tapahtuman juontaa Christina Dahlblom, yrittäjä, hallitusammattilainen ja johtamisvalmentaja, jonka missiona on parantaa työelämää paremman johtamisen avulla. 

Palaa CHANGE19-tapahtuman tunnelmiin >>. 

Lue lisää puhujistamme:

Annica Bresky, President and CEO, Stora Enso
Stora Enso’s transformation into a renewable materials growth company

Annica is the President and CEO of Stora Enso. She has extensive experience of forest industry, a proven track record of driving growth and operational excellence and a strong focus on customers and innovations. She will talk about the changing market landscape and transition towards a bioeconomy, key building blocks in the transformation strategy as well as leading the journey and pushing transformation further.

Domenico Dargenio, Chief Transformation Officer, Wärtsilä & Senior Advisor, Aalto University Executive Education
Culture eats technology for lunch

While shaping Wärtsilä’s digital transformation journey, Domenico’s thinking on culture and leadership has evolved with the exploration of a more customized and distributed approach to these topics. Domenico sees that the idea of covid-19 accelerating digital transformation is just an illusion.
Domenico has a multifaceted experience from various fields of the business including site work, project and supply chain management, strategy and operational excellence. His passion lies in creating and driving human centric transformations to help people and businesses stay relevant in today’s VUCA world.

Andreas Forsberg, Leadership Anthropologist, Leading High Performance
Where is the leadership in dialogue?
Andreas is a leadership anthropologist, an observer, and a behavioral analyst, helping leadership teams understand how their behaviour impacts the engagement of people around them – either increasing or decreasing the likelihood of high performance. His passion and pursuit of creating an engaging and inspiring working environment where teams and individuals thrive, has taken him around the world. He has worked with leaders from many different nationalities, with different cultural backgrounds representing all functional roles within a truly global company. This has given him a richer perspective on how to lead change and high performance.

Reetta Rajala

Reetta Rajala, CEO and Founder, CCEA Oy
Successful transformation through people-driven change
Reetta is the founder and CEO of CCEA and passionate about leading and implementing change. She believes the capability to lead changes being the key to stay alive in today’s business. Reetta has long experience in international business and in supporting changes and transformations. She has seen great variety of different kinds of changes from mergers to operating models and from outsourcing cases to culture changes. Her key learning for success is to limit the amount of simultaneous changes and accepting to give enough time and put enough effort to change.

Tapahtuma on maksuton ja englanninkielinen.