CHANGE-webinaari 17.11.: Miten käynnistät ison transformaation muutosjohtamisen?

Iso transformaatio tulossa tai alkuvaiheessa – miten sen ihmispuolen johtamisessa ja läpiviennissä pitäisi lähteä liikkeelle? Entä sitten, jos muutoksia isommalle joukolle eri henkilöstöryhmiä alkaa tulla vasta vuoden–parin päästä?

Ilmoittaudu nyt maksuttomaan webinaariimme 17.11. klo 8.30–9.30 kuulemaan ja keskustelemaan ison transformaation muutosjohtamisesta.

Webinaarin aluksi johtava konsulttimme Auli Packalén alustaa siitä, mitä ovat transformaation ihmispuolen johtamisen avainasiat, jotta transformaation hyödyt saavutetaan eikä liiketoiminta sen aikana kärsi, ja miten transformaation muutosjohtaminen kannattaa aloittaa. Auli esittelee webinaarissa myös lyhyen itsearvioinnin, jolla organisaatio saa ymmärryksen transformaation lähtökohdista. Aulin alustuksen jälkeen on reilusti aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Ilmoittaudu webinaariin >>

Ohjelma

8.30 Tervetuloa

8.35 Miten käynnistät ison transformaation muutosjohtamisen? Auli Packalén, johtava konsultti, CCEA

9.00 Keskustelua & kysymyksiä

9.30 Webinaari päättyy

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Syksyn 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.