Mitattavat muutokset webinaarisarjan osa 3: Miten mittaat muutoksella tavoiteltuja vaikutuksia ja hyötyjä?

Suositun Mitattavat muutokset -webinaarisarjamme kolmas ja viimeinen osa pidetään ti 1.12.2020 (suomeksi) ja ti 8.12.2020 (englanniksi) klo 8.30–10.00. 

Webinaarisarjan 1. osassa keskityimme ihmisten kokemuksen mittaamiseen ja 2. osassa toiminnan muutoksen mittaamiseen. 

Nyt 3. osassa aiheena on muutoksen vaikutusten ja hyötyjen mittaaminen. Käytännössä jokaisessa projektissa ja ohjelmassa seurataan – joskus jopa pitkiä aikoja projektin päättymisen jälkeen – onko muutoksella tavoitellut vaikutukset ja hyödyt saavutettu. Miten tavoiteltavat hyödyt konkretisoidaan toiminnan muutoksiksi, jotka vievät kohti haluttuja tavoitteita ja joita voidaan seurata koko ajan? Ja miten hyötyjen toteutumista pystytään mittaamaan muutoksen edetessä? 

Webinaarissa CCEAn perustaja ja johtava konsultti Reetta Rajala alustaa aiheesta, minkä jälkeen pääsemme keskustelemaan yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan 1.12.2020 webinaariin (suomeksi)

Ilmoittaudu mukaan 8.12.2020 webinaariin (englanniksi)

Ohjelma

8.30 Tervetuloa

8.40 Miten mittaat muutoksella tavoiteltuja vaikutuksia ja hyötyjä? Reetta Rajala
Kysymyksiä, keskustelua sekä kokemusten ja oppien jakamista

10.00 Webinaari päättyy

Tervetuloa!

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Syksyn 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.