Webinaari 16.2.2021: Muutosjohtaminen ERP-projekteissa

Jo pelkkä ajatus ERP-muutoksesta nostaa monelle kylmän hien otsalle. Miksi toiminnanohjausjärjestelmäprojektit ovat usein synonyymi painajaiselle? Mitä ERP-muutoksen ihmispuolessa pitää osata ottaa huomioon?

Tervetuloa CHANGE-webinaariin 16.2.2021 klo 8.30–9.30 kuulemaan ihmislähtöisestä muutosjohtamisesta toiminnanohjausjärjestelmäprojekteissa. Webinaarissa CCEAn johtava konsultti Minna Kivimäki alustaa aiheesta, minkä jälkeen pääsemme keskustelemaan yhdessä. Minnalla on pitkä kokemus laajojen transformaatiohankkeiden muutosjohtamisen haasteista ja onnistumisista.

Ilmoittaudu mukaan 16.2.2021 webinaariin >>

Ohjelma

8.30 Tervetuloa

8.35 Muutosjohtaminen ERP-projektissa, Minna Kivimäki

9.00 Kysymyksiä, keskustelua sekä kokemusten ja oppien jakamista

9.30 Webinaari päättyy

Tervetuloa!

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Syksyn 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.