Webinaaritallenne: Päivitä organisaatiosi muutoskyvykkyys 2020-luvulle

Vain muutos on pysyvää. Elämme jatkuvan muutoksen aikakautta. Muutu jatkuvasti – tai kuole. Moni organisaatio on omaksunut tarpeen uudistua jatkuvasti. Harva yritys on kuitenkaan muokannut portfoliojohtamistaan, projekti- ja kehitysmalliaan tai muutosjohtamisen käytäntöjään. 

Oletko sinä pysähtynyt miettimään, miten jatkuvaa transformaatiota ja uudistumista pitäisi johtaa ja käytännössä viedä läpi, jotta energian viemisen sijaan ihmiset saisivat energiaa uudistumisesta ja näin pystyisivät muuttamaan organisaatiota haluttuun suuntaan? Pusketaanko teillä muutoksia läpi vanhalla mallilla? Oletteko päivittäneet johdon, lähijohtajien ja tiiminvetäjien sekä projekti- ja kehityshenkilöstön kehittymisohjelmat jatkuvan muutoksen aikaan? 

Webinaarin puhujana on CCEAn johtava konsultti Auli Packalén, jolla on pitkä kokemus organisaation eri ryhmien – projektien, esihenkilöiden ja tiiminvetäjien, ylimmän johdon ja viestijöiden – muutososaamisen kehittämisestä sekä organisaation muutosmallien rakentamisesta. Pääset katsomaan webinaarin täyttämällä oheisen lomakkeen.

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Syksyn 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.