Webinaaritallenne: Muutosjohtaminen ERP-projekteissa

Jo pelkkä ajatus ERP-muutoksesta nostaa monelle kylmän hien otsalle. Miksi toiminnanohjausjärjestelmäprojektit ovat usein synonyymi painajaiselle? Mitä ERP-muutoksen ihmispuolessa pitää osata ottaa huomioon?

Tässä CHANGE-webinaarissa CCEAn johtava konsultti Minna Kivimäki kertoo ihmislähtöisestä muutosjohtamisesta toiminnanohjausjärjestelmäprojekteissa. Minnalla on pitkä kokemus laajojen transformaatiohankkeiden muutosjohtamisen haasteista ja onnistumisista. Pääset katsomaan webinaarin täyttämällä oheisen lomakkeen.

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Syksyn 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.