Webinaaritallenne: Muutosjohtaminen ERP-projekteissa

Jo pelkkä ajatus ERP-muutoksesta nostaa monelle kylmän hien otsalle. Miksi toiminnanohjausjärjestelmäprojektit ovat usein synonyymi painajaiselle? Mitä ERP-muutoksen ihmispuolessa pitää osata ottaa huomioon?

Tässä CHANGE-webinaarissa CCEAn johtava konsultti Minna Kivimäki kertoo ihmislähtöisestä muutosjohtamisesta toiminnanohjausjärjestelmäprojekteissa. Minnalla on pitkä kokemus laajojen transformaatiohankkeiden muutosjohtamisen haasteista ja onnistumisista.

Pääset katsomaan webinaarin täyttämällä alla olevan lomakkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Syksyn 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.