CCEA osaksi Gofore-perhettä 1.3.2021

Suomen suurin muutosten läpiviennin asiantuntija CCEA Oy siirtyy 1.3.2021 alkaen osaksi Gofore Oyj:tä, joka on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä Gofore ja CCEA muodostavat ihmislähtöisen digitaalisen muutoksen johtavan yrityksen Suomessa.

Jatkamme itsenäisenä yrityksenä osana Goforen neuvonantopalveluita, ja olemme jatkossakin muutosten yleisosaaja, CCEAn palvelut, yhteyshenkilöt ja tapa toimia asiakkaiden kanssa säilyvät entisellään.

Reetta Rajala myy omistuksensa, Johanna Wäänäsestä toimitusjohtaja

CCEAn perustaja, pääomistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Reetta Rajala perheineen myy koko omistamansa CCEAn osakekannan Gofore Oyj:lle. Kaupasta on sovittu tänään 18.2.2021.

Samassa yhteydessä CCEAn toimitusjohtaja vaihtuu. CCEAn uusi toimitusjohtaja on Johanna Wäänänen. Reetta Rajala toimii jatkossa johtavana konsulttina muutoksen läpiviennin ja mittauksen palveluissa. Hän jatkaa myös CCEA Oy:n hallituksen jäsenenä.

Gofore vahvistaa asemaansa digitaalisessa muutoksessa

Yritysoston myötä Gofore vahvistaa strategiansa mukaisesti asemaansa kokonaisvaltaisen digitaalisen muutoksen neuvonantajana ja pääasiallisena palveluntarjoajana laaja-alaisissa muutoshankkeissa.

“CCEA:n tiimi ja ihmislähtöisen muutoksen osaaminen täydentävät loistavasti Goforen vahvaa digitaaliseen muutokseen liittyvää osaamista. Ihmislähtöinen muutoksen läpivienti yhdistettynä teknologiaosaamiseen tekee Goforesta johtavan muutosten läpiviennin konsulttiyrityksen Suomessa. Meidän asiakkaamme käyvät läpi ennenkuulumattoman suurta muutosta siirtyessään kohti digitaalista liiketoimintaa ja toimintamalleja. Meidän tehtävämme on heidän auttamisensa tässä muutoksessa. Kyse on viime kädessä ihmisiin liittyvästä muutoksesta, jonka teknologia mahdollistaa ja sitä yhdistymisemme lupaa. Asiakkaille yhdistymisemme lupaa entistä vahvempia kyvykkyyksiä toimia haastavissa ja laajamittaisissa muutoksissa. Asiakkaat saavatkin jatkossa kaikki digitalisaation edistämiseen tarvittavan, kuten strategian, teknologian ja muutoksen läpiviennin, yhdestä paikasta”, Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund kommentoi.

Ajattelutapa ja arvot sopivat täydellisesti yhteen

“Molemmat yritykset suhtautuvat muutosprojekteihin ihminen edellä: Gofore puhuu ihmisten ohjaamasta digitaalisesta muutoksesta, CCEA ihmislähtöisestä muutoksen läpiviennistä. Yhtiöt ovat ‘match made in heaven’. Luottavaisin mielin luovutan kapulan Johannalle, huipulle johtoryhmälle ja Goforelle voidakseni jälleen keskittyä siihen, mitä rakastan – asiakkaiden auttamiseen muutoshaasteissa. Viimeisten 13 vuoden ajan olen elänyt ja hengittänyt muutosten läpivientiä ja antanut kaikkeni tälle upealle yritykselle. Yrityskaupan kautta pystyn huolehtimaan paremmin myös itsestäni ja antamaan aikaa perheelleni”, Reetta sanoo.

“Otan viestikapulan vastaan Reetalta innostuneena ja uteliaana. Uskon, että matkamme Goforen kanssa on hieno mahdollisuus asiakkaillemme, Goforen asiakkaille ja osaajillemme. Asiantuntijamme jatkavat muutosten tukena samalla asiakkaiden rakastamalla tavalla kuin tähänkin asti. CCEA on jatkossakin muutosten yleisosaaja: autamme organisaatioita onnistumaan niin strategia-, toimintamalli- kuin tietojärjestelmämuutoksissakin. Nyt voimme yhdessä Goforen kanssa palvella asiakkaita kokonaisvaltaisemmin: digitalisaatiossakin ihminen on lopulta muutoksen ytimessä”, Johanna sanoo

Gofore Oyj omistaa yrityskaupan jälkeen 95 % CCEA Oy:n osakekannasta. CCEA Oy:n johtoryhmä 5 %.

Lisätietoja:

Gofore Oyj
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, p. 040 540 2280

CCEA Oy
Reetta Rajala, toimitusjohtaja 28.2.2021 saakka, p. 040 779 8313
Johanna Wäänänen, toimitusjohtaja 1.3.2021 alkaen p. 050 511 9110

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset tekemään työnsä ja ajattelemaan uudella tavalla. Me viemme muutokset sinnikkäästi läpi. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton. Meillä on yli 50 muutoksen läpiviennin, muutoskyvykkyyden kehittämisen, muutoksen mittaamisen ja muutosportfolion johtamisen asiantuntijaa, joiden tuottama palvelu saa 100 % asiakkaistamme suosittelemaan CCEAa. Lue lisää osoitteessa ccea.fi.