Webinaaritallenne: Pro gradu -tutkimus: Ylimmän johdon suhtautuminen muutosprojekteihin

On tavallista, että monissa yrityksissä viedään eteenpäin useita projekteja samanaikaisesti. Jokainen näistä projekteista tuo joitakin muutoksia yrityksen työntekijöille. Onko olemassa tapaa määritellä raja, kuinka montaa muutosta organisaatiot voivat integroida menestyksekkäästi samaan aikaan? Miten ylin johto suhtautuu organisaationsa kyvykkyyteen selvitä jatkuvasta muutoksesta?

Näihin keskeisiin kysymyksiin pyrittiin löytämään vastauksia CCEAn ja Aalto-yliopiston johtamisen ja kansainvälisen kaupan maisteriopiskelijan Nikolaos Magalioksen pro gradu -yhteistyössä.

Tervetuloa CHANGE-webinaariin kuulemaan miten menestyneet suomalaiset yritykset pärjäävät jatkuvassa muutoksessa. Webinaarissa Nikolaos esittelee pro gradu -tutkimuksen keskeisimmät löydökset. Webinaari on englanniksi.