CHANGE-webinaari 16.3.2021: Pro gradu -tutkimus: Ylimmän johdon suhtautuminen muutosprojekteihin

On tavallista, että monissa yrityksissä viedään eteenpäin useita projekteja samanaikaisesti. Jokainen näistä projekteista tuo joitakin muutoksia yrityksen työntekijöille. Onko olemassa tapaa määritellä raja, kuinka montaa muutosta organisaatiot voivat integroida menestyksekkäästi samaan aikaan? Miten ylin johto suhtautuu organisaationsa kyvykkyyteen selvitä jatkuvasta muutoksesta?

Näihin keskeisiin kysymyksiin pyrittiin löytämään vastauksia CCEAn ja Aalto-yliopiston johtamisen ja kansainvälisen kaupan maisteriopiskelijan Nikolaos Magalioksen pro gradu -yhteistyössä.

Tervetuloa CHANGE-webinaariin 16.3.2021 klo 8.30–9.30 kuulemaan miten menestyneet suomalaiset yritykset pärjäävät jatkuvassa muutoksessa. Nikolaos Magalios esittelee pro gradu -tutkimuksen keskeisimmät löydökset, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle.

Webinaari on englanniksi.

Ohjelma

8.30 Tervetuloa

8.35 Ylimmän johdon suhtautuminen yrityksissä tehtäviin muutosprojekteihin, Nikolaos Magalios

9.00 Kysymyksiä, keskustelua sekä kokemusten ja oppien jakamista

9.30 Webinaari päättyy