Webinaaritallenne: Muutoksen tekemisen ja johtamisen osaaminen – miksi, mitä ja miten?

Tässä CHANGE-webinaarissa kuulet, mitä strategiseksi kompetenssiksi nostettu muutososaaminen on, miksi siihen investoiminen kannattaa ja miten osaamisen kehittäminen kannattaa toteuttaa.

Moni organisaatio päivittää nyt johdon, lähijohtajien ja tiiminvetäjien sekä projekti- ja kehityshenkilöstön kehittymis- ja valmennusohjelmia jatkuvan muutoksen aikaan. CHANGE-webinaarissamme pureudumme siihen, mistä organisaation ja sen eri ryhmien keskeinen muutoskyvykkyys koostuu ja miten osaamista pystytään kehittämään vaikuttavasti ja niin, että opit ja oivallukset siirtyvät välittömästi menossa tai tulossa olevaan muutokseen.

Puhujana on CCEAn johtava konsultti Auli Packalén, jolla on pitkä kokemus organisaation eri ryhmien – projektien, esihenkilöiden ja tiiminvetäjien, ylimmän johdon ja viestijöiden – muutososaamisen kehittämisestä ja muutosten läpiviennistä suurissa organisaatioissa.

Pääset katsomaan webinaarin täyttämällä alla olevan lomakkeen. Webinaari on suomeksi.

Täyttämällä lomakkeen suostun siihen, että tietoni tallentuvat CCEAn yhteystietorekisteriin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Vuoden 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.