Webinaaritallenne: Muutosportfolion johtaminen ja mittaaminen

Tässä CHANGE-webinaarissa AFRYn digitalisaatiomuutosten Program Manager Mari Barck sekä CCEAn johtava konsultti Juha Lindfors keskustelevat muutosportfolion johtamisesta ja mittaamisesta.

Webinaarissa puhumme siitä, miten useiden samanaikaisten muutosten vaikutukset organisaation liiketoimintaan ja eri ryhmiin ymmärretään ja otetaan huomioon päätöksenteossa, sekä miten samanaikaisten muutosten etenemistä seurataan jatkuvan mittauksen avulla. Tilaisuuden moderoijana toimii johtava konsultti Auli Packalén.

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Vuoden 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.