Vuoden näkemyksellisin muutostapahtuma CHANGE21

Jo neljättä kertaa järjestettävä vuoden suurin ja näkemyksellisin muutostapahtuma CHANGE21 järjestettiin 14.10.2021. Nyt voit palata tapahtumaamme tallenteen muodossa!

Virtuaalinen CHANGE21 on tarkoitettu kaikille muutosten onnistumisesta kiinnostuneille, kuten muutosten omistajille ja sponsoreille, liiketoimintajohdolle, toiminnan kehittäjille, transformaatio-ohjelmien sekä projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntijoille. Tapahtuma järjesttiin suomeksi. Tapahtuman toteuttavat CCEA & Gofore. CCEA on osa Gofore-konsernia, joka on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. 

Tilaa tapahtuman tallenne!

CHANGE21-puhujat ovat Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila, KONEen Head of Culture Journey Lotta Vuoristo ja SOK:n Chief Transformation Officer Sebastian Nyström, jotka tarjoilevat kiinnostavan kurkistuksen suurten organisaatioiden muutosmatkoihin. Löydät tarkemmat kuvaukset puhujista tämän sivun lopusta.

Vuoden 2020 tapaan tilaisuuden juontaa Christina Dahlblom, yrittäjä, hallitusammattilainen ja johtamisvalmentaja, jonka missiona on parantaa työelämää paremman johtamisen avulla.

Tutustu tapahtuman puhujiin

Jukka Kurttila, Luova johtaja, Finlayson

Muutosmatka kohti vastuullista Finlaysonia

Jukka on Finlaysonin luova johtaja ja omistaja. Hän on Bob Helsinki -mainostoimiston perustaja, ja vuonna 2014 hänestä tuli yksi perinteikkään Finlaysonin omistajista. Kurttila on valittu yhdeksi Pohjois-Euroopan vastuullisimmista yritysjohtajista. CHANGE21:ssa Jukka kertoo, miten vastuullisuus saadaan ylevältä puheen tasolta valinnoiksi ja käytännön teoiksi ja mitä ajattelun ja toiminnan muutosta se on finlaysonilaisilta vaatinut ja miten muutos on saatu aikaan.

Jukka toimii CHANGE21-muutostapahtuman pääpuhujana.

Lotta Vuoristo, Head of Culture Journey, KONE

Ihmislähtöinen organisaatiokulttuurin kehittäminen – mitä se vaatii?

Lotta vastaa KONEen yrityskulttuurista ja sen kehittämisestä globaalisti. Tavoitteena on sitouttaa koko organisaatio oppimaan yhdessä ja tuoda kestävä kehitys ja vastuullisuus osaksi 60 000 KONElaisen arkea. Yrityskulttuurin kehittämisessä Lotta hyödyntää mm. neurotieteitä, ja hänellä on organisaatioiden muutoksen johtamisesta ja mittaamisesta laaja ymmärrys, ja hän on kouluttanut muutosjohtamisen pariin yli 2 000 johtajaa, esimiestä ja asiantuntijaa. Puheenvuorossaan hän avaa ehkäpä vaativinta mahdollista muutosta – organisaatiokulttuurin kehittämistä. Koulutukseltaan Lotta on kauppatieteiden tohtori käyttäytymistieteiden alalta.

Sebastian Nyström, Muutosjohtaja, SOK

Muutoksen osallistava johtaminen onnistumisen takaajana

Sebastian on toiminut SOK:n muutosjohtajana vuodesta 2018. Hän on lisäksi vastuussa Asiakasomistajuudesta, IT- ja digikehityksestä, muotoilusta ja ketterästä kehittämisestä.

CHANGE21:ssa hän puhuu siitä, miten muutosta johdetaan osallistavalla tavalla ja mitä onnistunut muutos edellyttää ylimmältä johdolta.

Tilaa tallenne: