Webinaaritallenne: Muutos kohti agilea organisaatiota

Tässä webinaarissa kuulet, mitä tarkoittaa agile eli ketteryys ja miten onnistua haastavassa ja kokonaisvaltaisessa muutoksessa kohti agilea organisaatiota. Aiheeseen syvennytään seniorikonsultti Saana Strömin alustamana. Saana on kokenut muutosammattilainen, jonka erityisosaamiseen kuuluvat erityisesti muutokset kohti ketteriä toimintatapoja.

Täyttämällä lomakkeen suostun siihen, että tietojeni tallentamisen ja käsittelyn CCEAn tietosuojaselosteen mukaisesti.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Syksyn 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.