CHANGE-webinaari 21.9.2021: Muutos kohti agilea organisaatiota

Tervetuloa CHANGE-webinaariin 21.9. klo 8:30-9:30 kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mitä tarkoittaa agile eli ketteryys ja miten onnistua haastavassa ja kokonaisvaltaisessa muutoksessa kohti agilea organisaatiota. Aiheeseen syvennytään seniorikonsultti Saana Strömin alustamana. Saana on kokenut muutosammattilainen, jonka erityisosaamiseen kuuluvat erityisesti muutokset kohti ketteriä toimintatapoja.

Tilaisuuden moderoijana toimii johtava konsultti Johanna Wäänänen. Saanan alustuksen jälkeen webinaarin osallistujat pääsevät esittämään kysymyksiä ja ajatuksia aiheesta sekä osallistumaan keskusteluun.

Ohjelma

8:30 Tervetuloa

8:35 Saana Ström: Muutos kohti agilea organisaatiota

9:00 Keskustelua ja kysymyksiä

9:30 Tilaisuus päättyy

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Syksyn 2020 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,57 asteikolla 1–5.