Webinaaritallenne: Miten käynnistät ison transformaation muutosjohtamisen?

Iso transformaatio tulossa tai alkuvaiheessa – miten sen ihmispuolen johtamisessa ja läpiviennissä pitäisi lähteä liikkeelle? Entä sitten, jos muutoksia isommalle joukolle eri henkilöstöryhmiä alkaa tulla vasta vuoden–parin päästä?

Johtava konsulttimme Johanna Wäänänen alustaa siitä, mitä ovat transformaation ihmispuolen johtamisen avainasiat, jotta transformaation hyödyt saavutetaan eikä liiketoiminta sen aikana kärsi, ja miten transformaation muutosjohtaminen kannattaa aloittaa.

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Vuoden 2021 webinaarien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,31 asteikolla 1–5.

Katso webinaarin tallenne