Kuinka paljon muutoksia yrityksesi on viemässä läpi vuonna 2022?

CCEA selvittää helmi–maaliskuun aikana, kuinka monta myyntityöhön kohdistuvaa muutosta suomalaiset yritykset vievät keskimäärin läpi vuonna 2022. Tulokset julkistetaan kevään aikana verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Vastaava kysely toteutettiin viimeksi keväällä 2019.

Lyhyeen kyselyyn vastaaminen vie noin 2–3 minuuttia ja vastaaminen tehdään anonyymisti. Yhteystiedot jättäneiden kesken arvomme yhden 100 euron arvoisen ravintolalahjakortin. Kysely on avoinna 21.2.–20.3. välisenä aikana, ja arvonta suoritetaan viikolla 12. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos panoksestasi!

“Kokemuksemme perusteella tiedämme, että yritykset suunnittelevat vievänsä läpi vuosittain ison määrän erilaisia muutoksia. Mutta kuinka ison? Ja miten niiden määrä on kehittynyt viime vuosina? Näihin kysymyksiin haemme nyt suuntaa-antavia vastauksia. Teimme vastaavan tutkimuksen 2019 ja nyt on kiinnostavaa nähdä miten muutosten määrä on kehittynyt yrityksissä. Koska muutoskokonaisuus yrityksissä on erilainen riippuen liiketoimintayksiköstä ja roolista, halusimme kyselyssä keskittyä jokaisesta yrityksestä löytyvään ryhmään: myyntityötä tekeviin” , sanoo CCEAn johtava konsultti ja markkinointijohtaja Auli Packalén.