Jatkamme erinomaisen asiakastyytyväisyyden tiellä

Teimme viime vuonna tuttuun tapaan jokaisen asiakastyön päätteeksi asiakastyytyväisyyshaastattelun. Haastattelemme tyypillisesti paria henkilöä asiakasorganisaatiosta kerätäksemme monipuolista ymmärrystä palveluidemme toteutuksesta. Koostamme toteutuneet asiakastyytyväisyyshaastattelut kvartaaleittain ja käymme ne läpi yhdessä koko CCEAn tiimin kanssa, jakaen hyviä käytäntöjä sekä kehityskohteita. 

Haastattelujen avulla pystymme ymmärtämään asiakkaitamme paremmin ja saamme arvokasta tietoa kehittääksemme palveluitamme. Vuonna 2021 saimme erinomaista palautetta sekä kehitysehdotuksia, joista oppimalla olemme jatkossa entistä parempana tukena asiakkaidemme muutoshankkeissa. 

“Olemme saaneet hienoa palautetta asiakkailtamme ja jatkamme erinomaisen asiakaskokemuksen tiellä. Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaidemme tarpeita paremmin sekä sitä arvoa, joita palvelumme asiakkaille tuo. Viime vuonna saimme myös hyvää konkreettista palautetta, kuinka voimme entisestään kehittyä esimerkiksi haastamalla asiakkaitamme entistä enemmän”, kertoo johtava konsulttimme Minna Kivimäki

Vuonna 2021 jatkoimme edellisvuosien linjaa: 100 % asiakkaista suosittelisi meitä ja asiakastyytyväisyys oli kokonaisuudessaan 4,5 (asteikolla 1–5). Asiakkaamme kuvailivat palveluitamme eniten sanoilla ammattimainen, avoin ja asiantunteva. Haastatteluissa nousi esille myös muita hienoja sanoja, kuten ihmisläheinen ja joustava. Monet sanat toistuivat jo edellisenä vuonna ja onkin hienoa huomata, millaisten asioiden merkitys on korostunut ja mitä uutta on tullut matkaan mukaan. Pääset tutkimaan sanapilvestä, millä sanoilla asiakkaamme kuvailivat CCEAa ja työskentelyä kanssamme.