Webinaaritallenne: Päivitä johdon muutososaaminen 2020-luvulle

Pitäisikö johtoryhmänne osaaminen päivittää jatkuvan muutoksen aikaan? Johdon muutosymmärrys ja muutosten johtamisen osaaminen – tai sen puute – ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä siinä, saadaanko muutoksilla tavoitellut hyödyt aikaan vai ei ja miten organisaatio jaksaa jatkuvien muutosten pyörteissä. 

Mitä on johdon tärkein muutososaaminen? Miten johtavat organisaatiot kehittävät johtoryhmiensä muutososaamista? Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten kasvatatte merkittävästi muutosten onnistumisen todennäköisyyttä ja samalla varmistatte oman relevanttiuden johtajina! 

Webinaarissa CCEAn muutoskyvykkyyden kehittämisen palveluiden vetäjä Auli Packalén avaa, mitä on johdon keskeinen muutososaaminen ja miten sitä kannattaa kehittää. Webinaarissa on varattu hyvin aikaa myös kysymyksille. 

Webinaarin puhujana on CCEAn johtava konsultti ja muutoskyvykkyyden kehittämisen palveluista vastaava johtaja Auli Packalén, jolla on pitkä kokemus ylimmän johdon muutososaamisen kehittämisestä, johtamismallien kehittämisestä sekä organisaation muutosmallien rakentamisesta. Auli on pidetty ja innostava puhuja, joka kerrasta toiseen kerää huippuarviot puheenvuoroistaan. 

Tilaa webinaaritallenne oheisen lomakkeen kautta!

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Vuoden 2021 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,31 asteikolla 1–5.