Muutosjohtamisen virtuaalinen oppimispolku lähijohtajille ja tiiminvetäjille 26.10.–14.12.2022

Oletko lähijohtaja tai tiiminvetäjä – tai toimitko roolissa, jossa autat heitä onnistumaan työssään? Lähijohtajat ovat tärkeässä – ja vaativassa – kaksoisroolissa organisaatioiden uudistamisessa ja siinä, että projekteilla ja kehittämisellä tavoitellut hyödyt oikeasti toteutuvat. He ovat tyypillisesti sekä muutosten kohteena että niiden johtajana omassa organisaatiossaan ja tiimissään. Päivitä johtamisosaaminen sille tasolle, jota 2020-luvun jatkuva muutos edellyttää. 

Ilmoittaudu nyt lähijohtajille ja tiiminvetäjille tarkoitetulle virtuaaliselle oppimispolulle 

CCEAn tarjoama oppimispolku tuo lähijohtajille ja tiiminvetäjille käytännönläheiset valmiudet viedä muutokset onnistuneesti läpi omassa organisaatiossaan tai tiimissään sekä johtaa itseään muutoksissa. Oppimispolku koostuu itseopiskelusta, virtuaalisista työpajoista, oppimistilassa tapahtuvista keskusteluista ja henkilökohtaisesta sparrauksesta. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan oppimaansa juuri niissä muutoksissa, jotka ovat parhaillaan meneillään tai kohta tulossa. Oppimispolun lopuksi osallistujat voivat suorittaa vapaaehtoisen kokeen, joka oikeuttaa People-Driven Change Leader -sertifikaattiin

Muutoksen läpiviennin oppimispolku pohjautuu tutkittuun tietoon ja vankkaan kokemukseen siitä, miten pysyvät oppimistulokset saavutetaan. Lisäksi oppimispolku on suunniteltu niin, että se on suoritettavissa miellyttävästi työn ohessa. Näin tulosta syntyy ja opit siirtyvät arkeen välittömästi. 

Oppimispolun sisältö: 

 • Johdatus ihmislähtöiseen muutokseen 
 • Aivot ja tunteet muutoksessa 
 • Miten johdan itseäni muutoksissa? 
 • Ihmisten tukeminen ja psykologinen turvallisuus 
 • Lähijohtajan viestintärooli muutoksessa 
 • Muutosten varmistaminen omassa organisaatiossa 
 • Hankalat tilanteet muutoksessa 

Virtuaalisen oppimispolun vaiheet: 

 • 26.10. klo 14.00–15.00 Aloitustapaaminen; tutustuminen oppimispolkuun, osallistujiin ja oppimistilaan 
 • 9.11. klo 9.00–11.30 Työpaja 1 
 • 16.11. klo 9.00–11.30 Työpaja 2 
 • 23.11. klo 9.00–11.30 Työpaja 3 
 • 30.11. klo 9.00–11.30 Työpaja 4 
 • 30.11.–13.12. Henkilökohtainen sparraus, 1 h 
 • 30.11.–13.12. Vapaaehtoinen sertifiointikoe 
 • 14.12. klo 10.00–11.15 Seurantatapaaminen 
 • Parisparrausta työpajojen välissä.

Käytännön asiat: 

Oppimispolku pidetään suomeksi. Materiaalit voi halutessaan saada myös englanniksi. Virtuaaliset tapaamiset, työpajat sekä henkilökohtainen sparraus järjestetään Microsoft Teamsilla. Osallistujamäärä on rajoitettu laadukkaan oppimiskokemuksen varmistamiseksi. 

Oppimispolun hinta: 

1  350 € + alv sisältäen kaikki oppimispolun vaiheet, henkilökohtaisen sparrauksen sekä pääsyn vuorovaikutteiseen digitaaliseen oppimistilaan oppimispolun ajan. Oppimistilassa on mahdollista käydä keskustelua oppimispolun muiden osallistujien sekä valmentajien kanssa. 

Ilmoittaudu tai kysy lisää: 

Tutustu oppimispolun yleisiin sopimusehtoihin

Haluatko lisätietoja oppimispolusta? Ota yhteyttä: learning@ccea.com 

Kiinnostaako organisaatiollesi räätälöity oppimispolku? Ota yhteyttä: Auli Packalén, auli@ccea.com tai 040 845 3045