Tallenne: CHANGE22-muutostapahtuma

Vuoden vaikuttavin muutostapahtuma CHANGE22

CHANGE22 on tarkoitettu kaikille muutosten onnistumisesta kiinnostuneille, kuten muutosten omistajille ja sponsoreille, liiketoimintajohdolle, toiminnan kehittäjille, transformaatio-ohjelmien sekä projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntijoille. 

Tänä vuonna CHANGE22-tapahtuman puhujina ovat Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvist, Valtiovarainministeriön muutosjohtaja Ville-Veikko Ahonen, Nokian Head of Diversity and Inclusion Anneli Karlstedt ja Plan International Suomen pääsihteeri Ossi Heinänen. 

Tilaisuuden juontavat kokeneet muutososaajamme Heikki Lehtola ja Eeva Kiiskinen. Ohjelma on suomenkielinen.

Tapahtuman toteuttavat CCEA & Gofore. CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntijayritys ja osa Gofore-konsernia.

Tilaa tapahtuman tallenne oheisen lomakkeen kautta!

Lavalle nousevat

Päivyt Tallqvist, viestintäjohtaja, Finnair

Johtaminen äärimmäisessä epävarmuudessa

Finnairin toimintaympäristö on muuttunut dramaattisesti viime vuosina, ensin pandemian vuoksi ja sen jälkeen Venäjän ilmatilan sulkeutumisen vuoksi. Tämä on vaatinut aktiivista sopeutumista ja kykyä toimia jatkuvassa epävarmuudessa.

Ville-Veikko Ahonen, hyvinvointialueiden käynnistämisen muutosjohtaja, Valtiovarainministeriö

Henkilöstö ja asukkaat hyvinvointialueiden muutoksessa

Ville-Veikko Ahosen vastuulla on hyvinvointialueiden toiminnan käynnistäminen ja uudistuminen. Ville-Veikon mielestä tärkein tavoite on, että yksikään työntekijä tai asiakas ei katoa muutoksen myllerryksessä. Tilaisuudessa hän kertoo mitä Suomen historian suurin hallinnollinen uudistus muutosjohtamisen näkökulmasta tarkoittaa.

Anneli Karlstedt, Head of Diversity and Inclusion, Nokia

Inklusiivisen johtajuuden vaatimus

Kulttuuriin ja inkluusioon liittyvät asiat ovat korkealla Annelin asialistalla. Hän uskoo, että tiimien jäsenten monimuotoiset identiteetit, taustat, kokemukset ja kognitiiviset kyvyt auttavat yrityksiä ja tiimejä suoriutumaan paremmin ja tuottamaan uniikkia asiakaskokemusta. CHANGE22:ssa Anneli kertoo mitä on inklusiivinen johtaminen, miten sitä opetellaan ja opitaan ja mistä voi aloittaa.

Ossi Heinänen, pääsihteeri, Plan International Finland

Miten edistämme maailman tyttöjen oikeuksia teknologian avulla?

Ossi Heinänen aloitti pääsihteerin tehtävissä vuonna 2012. Ennen Plan Internationalia hän on toiminut eri järjestöjen johtotehtävissä. Ossille kehityksen edellytys on muutos. Epäkohtia ei voi poistaa ilman, että mikään muuttuu.

Tilaa tallenne