Muutosten läpiviennin virtuaalinen oppimispolku muutoksentekijöille 12.1.–16.3.2023

Ilmoittaudu muutoksentekijöille tarkoitetulle oppimispolulle

Oletko organisaatiosi muutosvastaava, projektipäällikkö, agile coach tai PMO-roolissa tai muulla tavoin organisaatiosi muutoshankkeiden parissa työskentelevä? Jos olet, olet muutoksentekijä. Olet tärkeässä roolissa organisaatiosi uudistamisessa ja siinä, että projekteilla ja kehittämisellä tavoitellut hyödyt oikeasti toteutuvat. Hyötyjen toteutumisessa riittävä muutososaaminen on elintärkeää. 

”Käytännönläheinen, monipuolinen ja ihmiskeskeinen.”

”Rakennettu hyvin, laajasta asiasta hyvin tiivistetty.”

CCEAn tarjoama oppimispolku tuo muutoksentekijöille käytännönläheiset valmiudet viedä muutokset onnistuneesti läpi. Se koostuu itseopiskelusta, virtuaalisista työpajoista, oppimistilassa tapahtuvista keskusteluista ja henkilökohtaisesta sparrauksesta. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan oppimaansa juuri niissä muutoksissa, jotka ovat parhaillaan meneillään tai kohta tulossa. Oppimispolun lopuksi osallistujat voivat suorittaa vapaaehtoisen kokeen, joka oikeuttaa People-Driven Change -sertifikaattiin

Muutoksen läpiviennin oppimispolku pohjautuu tutkittuun tietoon ja vankkaan kokemukseen siitä, miten pysyvät oppimistulokset saavutetaan. Lisäksi oppimispolku on suunniteltu niin, että se on suoritettavissa miellyttävästi työn ohessa. Näin tulosta syntyy ja opit siirtyvät arkeen välittömästi. 

Oppimispolun sisältö:

  • Johdatus ihmislähtöiseen muutokseen
  • Aivot ja tunteet muutoksessa
  • Muutoksen konkretisointi ja suunnittelu
  • Muutoksen toteutus ja mittaus
  • Muutosviestintä ja muutostarina
  • Muutosverkostojen pystytys ja pyöritys

Lisäksi osallistujien äänestämä sisältö seuraavista vaihtoehdoista:

  • Osallistaminen koko muutoksen ajan
  • Sponsorien ja esimiesten tukeminen
  • Hankalat tilanteet muutoksessa. 

Virtuaalisen oppimispolun vaiheet:

12.1. klo 9.00–10.00 Aloitustapaaminen; tutustuminen oppimispolkuun, osallistujiin ja oppimistilaan 

19.1. klo 9–11.30 Työpaja 1 

2.2. klo 9–11.30 Työpaja 2 

16.2. klo 9–11.30 Työpaja 3 

2.3. klo 9–11.30 Työpaja 4 

17.2–15.3. Henkilökohtainen sparraus 1 h 

2.3.–15.3. Vapaaehtoinen sertifiointikoe

16.3. klo 9.00–10.15 Seurantatapaaminen 

Käytännön asiat: 

Oppimispolku pidetään suomeksi. Virtuaaliset tapaamiset, työpajat sekä henkilökohtainen sparraus järjestetään Microsoft Teamsilla. Osallistujamäärä on rajoitettu laadukkaan oppimiskokemuksen varmistamiseksi.

Oppimispolun hinta: 

1 390 € + alv sisältäen kaikki oppimispolun vaiheet, henkilökohtaisen sparrauksen sekä pääsyn vuorovaikutteiseen digitaaliseen oppimistilaan oppimispolun ajan. Oppimistilassa on mahdollista käydä keskustelua oppimispolun muiden osallistujien sekä valmentajien kanssa. 

Ilmoittaudu tai kysy lisää: 

Tutustu oppimispolun yleisiin sopimusehtoihin

Haluatko lisätietoja oppimispolusta? Ota yhteyttä: learning@ccea.com 

Kiinnostaako organisaatiollesi räätälöity oppimispolku?

Ota yhteyttä: Auli Packalén, auli@ccea.com tai 040 845 3045